StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Провалий в Москве": з'явилася смішна пародія на скандальне інтерв'ю Повалій у РФ

3 квітня 2024, 14:17
Дмитро Гордон опублікував смішне відео, де в головній ролі - зрадниця Повалій.
Співачка Повалій видала порцію пропагандистської маячні
Співачка Повалій видала порцію пропагандистської маячні / Колаж Главред, скріншот Instagram/Основна світлина tpovaliyofficial tpovaliyofficial

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон поділився смішним відео.

На ньому - путіністка Повалій та її скандальне інтерв'ю українофобу і терористу Борису Корчевникову. На своїй сторінці в Instagram, Гордон опублікував фрагмент відео.

"Борисе, я врятувалася. Учора сходила до ворожки, а ворожка мене запитала: Тая, ти дурепа? А я така: хто це говорить? А вона така: "це я"! А я така: хто я? поясніть мені". Я не розумію, у мене навіть звивин не залишилося - все на локонах", - дублюють Повалій.

відео дня

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська та російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

Артисти також висміяли манеру розмови Корчевникова, який чи то погано чує, чи то в нього проблеми з дикцією.

"Я рада, що примазалася до вас. Я вставила зуби, але, на жаль, не знайшла клініку, де можна вставити мозок", - нібито каже Повалій.

Раніше стало відомо, що безчесна зрадниця Таїсія Повалій офіційно отримала громадянство РФ і навіть відкрила в країні-окупанті індивідуальне підприємництво.

Також Повалій поскаржилася на те, як її спотворив хірург. Спотворене обличчя артистці доводиться ховати під товстим шаром гриму, щоб не було помітно, як сильно її роздуло.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти