StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Продюсер Полякової висловився про Каменських, яка співає за кордоном російською

10 липня 2023, 00:55
1270
Михайло Ясинський вважає, що NK зараз знаходиться в "розірваному" стані.
Михайло Ясинський, Настя Каменських
Михайло Ясинський прокоментував рішення Насті Каменських співати російською за кордоном / колаж: Главред, фото : instagram.com/mikeyasinsky, instagram.com/kamenskux

Інтерв'ю української співачки Насті Каменських (NK) для ведучої і громадської діячки Маші Єфросиніної викликало в суспільстві масу пересудів.

Серед неоднозначних заяв співачки було і міркування про те, чому за кордоном вона продовжує співати російською мовою. Тоді Каменських заявила, що всі свої хіти переклала українською мовою, і в нашій країні виконує лише нові версії пісень. Мову країни-окупанта вона використовує за кордоном, так як її шанувальники там української не розуміють.

Суперечливе висловлювання NK прокоментував музичний експерт і продюсер співачки Олі Полякової Михайло Ясинський у шоу Слави Дьоміна. Він вважає таку позицію Каменських та інших артистів неправильною.

відео дня

"Настя відповідає щиро, їй здається, що вона буде тут співати українською, а там російською. Каже трошки несерйозні речі. Скажімо так, треба було подумати перед тим як це казати. Подумати з точки зору того, як це сприйматиме аудиторія, люди, які упереджені. А взагалі нормально це чи ні. Там так, тут сяк. Давай в Іспанії будемо по-спанські співати", - розмірковує Ясинський.

У той же час він зазначає, що засуджувати і хейтити Каменських за таку позицію не варто - помилковість своїх суджень вона повинна зрозуміти і відчути самостійно, а на це потрібен час: "Треба просто прожити цей момент і прийти до того, що ця думка була хибною. Не треба засуджувати. Живемо у складний час. Треба дати артистам можливість бути щирими. Треба зрозуміти й пробачити. Я дивився її інтерв'ю, вона розірвана, у неї все клекоче - і плаче і сміється. Вона у складному стані".

Раніше Настю Каменських захейтили в мережі за сльози під час зустрічі з українськими бійцями, які проходять реабілітацію після поранень. Багато хто не повірив у щирість реакції артистки.

Також NK прокоментувала заяву свого чоловіка, артиста і музичного продюсера Потапа, про те, що він "заочно вступив до ТрО", і висловила свою думку про скандальну пісню "Волонтер".

Інші новини про Настю Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти