StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Придивлюся до Даші Кацуріної": Дантес розповів, що хоче нових відносин

7 травня 2022, 15:52оновлено 7 травня 2022, 17:52
Дантес прокоментував можливі стосунки з Кацуріним.
Дантес
Дантес / instagram.com/vladimirdantes

Український співак Володимир Дантес вперше прокоментував своє розставання зі співачкою Надею Дорофєєвою, а також її роман з ресторатором Михайлом Кацуріним.

Як повідомляють "Факти", Дантес пояснив, що Дорофєєва не кидала його заради Кацуріна. Однак навіть якщо у них і є відносини, нічого поганого в цьому він не бачить.

"Кожен з нас хоче любові. Я буду тільки радий, якщо у неї все буде добре. Доросла дівчина і сама вирішить, хто повинен бути з нею. Я теж хочу нових відносин, а хто не хоче? Всі хочуть класних відносин, класного життя. Я не лізу в особисте життя Наді. Але розставимо крапки: вона точно не пішла від мене до нього. Якщо вони будуть разом, то круто. Це теж вибір. А я тоді придивлюся до Даші (екс-дружині Михайлу Кацуріну, — Ред), — сказав Володимир.

відео дня

читайте також"Я, напевно, люблю": Дантес вперше розповів про свої почуття до Наді Дорофєєвої після розставання

Дантес додав, що рішення про розлучення вони прийняли давно. Зараз артисти один одному хороші друзі. "Ми дуже довго розмовляли. Адже це не рішення одного дня. Ніхто не розходиться за один день. Це настає рівномірно. Я не знаю, скільки місяців тривали розмови, спроби, ще щось. Ти розумієш, що, в принципі, ви просто друзі", – сказав він.

Нагадаємо, що про розрив відносин Надя Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили в середині березня. Пара перебувала в шлюбі сім років. Пізніше з'явилася інформація, що Дорофєєва пішла до іншого. Користувачі Мережі припускають, що обранцем співачки міг стати ресторатор Михайло Кацурін, який оголосив про розлучення зі своєю дружиною на наступний день після наді.

Більш того, в квітні Дорофєєву і Кацуріна застукали в обіймах в Барселоні. Вони потрапили на знімок, на якому обіймалися і дивилися один одному в очі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти