Викладачі розкрили правду про учасниць 5 сезону Від пацанки до панянки

5 березня 2021, 17:51оновлено 7 березня 2021, 19:06
Педагоги і психологи, які стали керівниками оновленої Школи леді зізналися, що перший день шоу приніс їм неприємні сюрпризи.
Від пацанки до панянки
Від пацанки до панянки 5 сезон / прес-служба Новий канал

У першому випуску п'ятого сезону реаліті Від пацанки до панянки на Новому каналі глядачам показали, як познайомилися учасниці шоу. Вони розповіли свої вражаючі історії життя. А ось на педагогів вони справили багатогранне враження. Про це вони розповіли в коментарі.

"Здивували і шокували, - каже завуч школи леді Ірина Зайцева. - Скажу чесно, не своєю дикою поведінкою, а трагедіями. І всім, що передувало їх Zалежностям. Ми почули складні історії і побачили очі, повні сліз. Зрозуміли колосальну глибину травм і як багато їм доведеться пройти, щоб нарешті вирватися з минулого. Це все дуже нелегко".читайте такожВід пацанки до панянки 5 сезон 1 випуск 01-03-2021: знайомство з учасницями

У перший день роботи в Школі леді директор Тетяна Мокріді і завуч Катерина Виноградова були в гарному настрої і сміялися.

відео дня

"Але недовго, до зустрічі з пацанки, - розповідає директор. - Після знайомства зрозуміла, що проблем у них багато, а часу мало. Всього дев'ять тижнів на зміни. І ми всією нашою командою відразу почали налаштовувати дівчат на хвилю довіри і щирості. Адже без цього дійти до фіналу неможливо".

Учениці жахливо поводилися в перший день - не тільки з тріском провалили завдання від педагогів, а й мало не побилися при знайомстві.

"Складалося враження, що вони не розуміли, куди потрапили, - каже завуч Катерина Виноградова. - Щоб їх розум протверезів, і вони стали відповідальними, ми дали завдання - вибрати дівчину, яка має покинути Школу леді. Зізнаюся, їх рішення нас шокувало".

Викладачі оголосили про це дівчатам після трьох провалених випробувань. Пацанки були дуже засмучені таким рішенням викладачів, яких навіть не бачили.

Як пройшов перший випуск шоу Від пацанки до панянки - дивіться на Ютуб Нового каналу і на сайті Телепортал. Всі нові випуски проекту виходять щопонеділка о 19-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти