StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зрадниця Тодоренко кинула хворих дітей і полетіла заробляти долари в Дубай

5 січня 2024, 15:17
Відомо, що в Дубаї Регіна Тодоренко повинна стати ведучою музичного фестивалю "спека Fest".
Регіна Тодоренко і Влад Топалов з дітьми
Регіна Тодоренко і Влад Топалов з дітьми / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Скандально відома телеведуча Регіна Тодоренко (уродженка Одеси, яка, однак, вже багато років заробляє криваві рублі або долари в країні-агресорі РФ і ні слова не говорить про війну, яку розв'язав проти її батьківщини диктатор Путін) відзначилася новою витівкою. Вона зізналася в Instagram, що, нібито була змушена кинути в Москві своїх дітей від шлюбу зі співаком Владом Топаловим і полетіти в Дубай на зйомки.

"Нічого не віщувало біди, але 31 грудня Міроші (молодший син Тодоренко - Главред) стало дуже погано. Він підхопив якийсь вірус. Малюк заразив старшого брата, і ось ми вже п'ять ночей без сну. Себе не шкода, за діток серце болить. [ ... ] Годину ночі. Де ж я можу ще бути? Звичайно ж, в аеропорту. Нікого немає, всі сплять, я одна вилітаю", — різнилася Тодоренко.

Відомо, що в Дубаї вона повинна стати ведучою музичного фестивалю "Жара Fest" і, загалом, розважатиме росіян в компанії артистів-путіністів.

відео дня

Нагадаємо, раніше, в день, коли терористична Росія жорстоко обстріляла рідне місто телеведучої українського походження Регіни Тодоренко - Одесу, сама телеведуча викотила відео свого веселого і чудового відпочинку в Туреччині на своїй сторінці в Instagram.

Раніше також чоловік путіністки і зрадниці України Регіни Тодоренко поділився секретами їх особистого життя. Так, пропагандистські телеграм-канали із задоволенням шерять відео, де Топалов розповідає про те, чи збирається він розлучатися з Тодоренко і розкриває дуже особисті речі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти