StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

З'являється на публіці інкогніто: Анастасія Заворотнюк веде активне життя - ЗМІ

4 вересня 2023, 12:33
47306
"Няня Віка" поки не готова показати себе світу, але дозволяє собі виходити таємно.
Анастасія Заворотнюк, Петро Чернишев
Анастасія Заворотнюк повертається на публіку / колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

З 2019 російська акторка Анастасія Заворотнюк перестала з'являтися на публіці через важку форму раку головного мозку. З тих пір лише рідкісні чутки, які просочуються в ЗМІ, дозволяють дізнатися про стан артистки.

Сім'я Заворотнюк не коментує її хворобу та прогнози на її відновлення. Проте в російській пресі з'явилася новина про те, що Анастасія поступово відновлює свою соціальну активність.

Так в кінці серпня мама акторки, Валентина Борисівна, відсвяткувала з розмахом своє 80-річчя в ресторані в колі сім'ї. На вечірці були помічені старші діти Заворотнюк - Анна і Майкл. Однак деякі стверджують, що в світ вийшла і сама "няня Віка".

відео дня

Ходять чутки, що Анастасія Заворотнюк вже досить зміцніла після онкології, щоб дозволяти собі рідкісні "вилазки" у зовнішній світ. Більшу частину часу вона проводить у своєму підмосковному будинку.

Проте як зараз виглядає акторка все ще зберігається в найсуворішій таємниці, мовляв фотозйомка на вечірці Валентини Борисівни була під суворою забороною.

Раніше онколог Юрій Покровський дав Анастасії Заворотнюк невтішний прогноз щодо того, чи зможе акторка повернутися до нормального життя в разі її повної перемоги над раком.

Також стало відомо, що Анастасія Заворотнюк з'явиться в новому серіалі. Її партнери по знімальному майданчику поділилися своїми враженнями про роботу над проєктом.

Інші новини про Анастасію Заворотнюк:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти