StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Попрощатися встигла?: Бабкіна з перекошеним ротом похвалилася відпочинком в Криму

6 серпня 2023, 13:57
Російська співачка Надія Бабкіна поділилася кадрами відпочинку в окупованому Криму.
Окупантка Бабкіна є українські вареники в Криму
Окупантка Бабкіна є українські вареники в Криму / Колаж Главред, фото Instagram / ngbabkina

Путіністка, російська співачка Надія Бабкіна з'явилася в окупованому Росією Криму і стала хвалитися своїми фотографіями.

Так, на своїй сторінці в Instagram, співачка розмітила фото з перекошеним ротом. Вона сидить на дивані, обвішана кільцями. "Відпустка закінчилася, а фотографії залишилися, ну і добрі спогади про те щастя, яке подарував мені наш Крим", - написала пропагандистка і співачка.

У коментарі до окупантки навідалися і українські користувачі, які висловилися щодо її поведінки. "Дурепа стара", "Сподіваюся, попрощатися встигла", "Ненадовго", - написали їй вони.

відео дня

Бабкіна і її рот, що живе окреме життя
Бабкіна і її рот, що живе окреме життя / Instagram / ngbabkina

Крім того, користувачі відзначили перекошений рот співачки. "Господи, рот перекошений, домолодилася. Навіщо себе так псувати. Вона зараз і говорить незвично, шкода", - коментують фоловери старої зірки.

Також, раніше Бабкіна поділилася відео, як їсть вареники в окупованому Криму. Маючи дві порції вареників, Бабкіна в сметані розповідає, якою смачною є національна українська страва - вареники. Тим часом, кривий рот Бабкіної не зміг вимовити слово "українські вареники", тому вона називає страву "вареники по-кримськи".

"Їж, їж. Наїдайся. У в'язниці вареників не дають", "Потрібно навчитися їсти акуратно, не розмазуючи їжу по обличчю", "А що, в рашці не сидиться, щі сьорбати. Вареники краще?!", "Щоб вона завжди там сиділа, більше нікуди не пускати", - написали їй підписники.

Бабкіній радять наїдатися, поки вона не у в'язниці
Бабкіній радять наїдатися, поки вона не у в'язниці / Фото Instagram / ngbabkina

Нагадаємо, раніше російська пропутінська співачка Надія Бабкіна пішла від чоловіка і знайшла собі "дорогого" коханця. Про це заявив російський телеведучий Олександр Васильєв.

Раніше також ведучий Рустам Солнцев у своїй авторській програмі на YouTube висміяв артистку. Дісталося Бабкіній від шоумена і за імідж, і за нібито не реалізований творчий потенціал.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти