StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Подружку Тоні Старка" Гвінет Пелтроу спіймали папараці в крихітному бікіні і без макіяжу

31 грудня 2022, 03:43
Акторка не помітила, як її підловили під час відпочинку на Барбадосі.
Гвінет Пелтроу
Гвінет Пелтроу / instagram.com/gwynethpaltrow

Голлівудська акторка Гвінет Пелтроу, зірка романтичних комедій і фільмів кіновсесвіту Marvel, стала здобиччю цікавих папараці.

Втім, навряд це засмутило саму артистку - в свої 50 років вона досягла того ступеня прийняття себе, коли і недосконалості, і переваги здаються лише частинками пазла, з яких складається по-справжньому впевнена в собі особистість.

Пелтроу без сорому розповідає про дослідження глибин власного тіла, і з гордістю демонструє себе суспільству. Тому для відпочинку на Барбадосі вона обрала вельми відверте бікіні.

відео дня

Гвінет потрапила в кадр цікавих журналістів в крихітному купальнику з квітковим принтом, з розпущеним волоссям і без макіяжу.

Варто відзначити, що виглядає акторка вкрай привабливо, а її фігура не сильно відрізняється від тієї, яку фанати можуть бачити на постановочних кадрах. Пелтроу вступає в зрілий вік, проте їй вдається зберегти молодість тіла, тому навіть випадкові фото виходять вдало.

Раніше учасниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Роксолана, яку Алекс Топольський визнав занадто ексцентричною, на зло невдалому коханцеві знялася повністю оголеною.

Також англійська модель Іскра Лоуренс, яка заперечує поняття "plus-size" і пропагує бодіпозитив, на своєму прикладі показала, як потрібно пишатися своїм тілом, і показала свої апетитні складочки в мереживах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти