StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Перманентний період вставання з колін": Нагієв підколов пропагандистів і побічно згадав війну

26 квітня 2023, 23:15
3106
Це, ймовірно, найбільш відкрита заява Нагієва стосовно агресії країни-окупанта і занепадливості путінського режиму за час повномасштабної війни.
Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв висловився про війну в Україні / instagram.com/nagiev.universal

Російський актор і шоумен Дмитро Нагієв стриманий у своїх висловлюваннях щодо війни в Україні: деякі висміюють мовчання актора, як спробу всидіти на двох стільцях, інші - бачать в його висловлюваннях завуальоване засудження нинішньої влади країни-окупанта та її дій.

Так нещодавно Нагієв, будучи людиною непублічною за межами сцени, дав інтерв'ю для російської преса. Зокрема артист поміркував про гордість - в контексті кінематографу країни-агресора він висміяв і популярний пропагандистський наратив.

"Мене завжди дивувало, що ми безперервно знаходимося в стані вставання з колін, в тому числі і в області кінематографа. Тобто ми завжди трохи зігнуті. Цей перманентний період вставання - він настільки затяжний, що викликав і викликає у мене лише посмішку", - заявив Нагієв.

відео дня

Також він не оминув увагою і події в світі - ні слова безпосередньо про війну від нього не прозвучало, але шоумен натякнув, що те, що відбувається зараз, викликає у нього біль.

"Зараз я з великими труднощами змушую себе дивитися серйозне, глибоке кіно, тому що навколо все так серйозно і глибоко, що іноді важко з цієї глибини виринути, щоб зробити ковток повітря", - поділився він.

Єдиним яскравим проявом ставлення Дмитра Нагієва до війни в Україні був його пост в соцмережах, датований березнем минулого року - зі скляним поглядом він на камеру голив голову під пісню "Поїзд у вогні" Бориса Гребенщикова, який відкрито засуджує російську владу і геноцид українців. Пізніше актор взяв творчу відпустку і відмовився від зйомок на російському телебаченні.

Нагадаємо, раніше російські медіа поширили новину про те, що російський актор Дмитро Нагієв пожертвував на потреби окупантів, які ведуть жорстоку війну в Україні, близько 3 мільйонів доларів. Сам Нагієв цю інформацію поспішив спростувати.

Також Нагієв сильно постраждав під час вистави - на нього на сцені впали декорації. Кажуть, що акторові відразу ж викликали швидку допомогу, однак він відмовився і дограв виставу до кінця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти