StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Готель, в якому українці "підловили" путіністку Бузову, виправдався перед росіянами

16 травня 2023, 19:12
1672
Путіністка Бузова втекла від українців, а готель вибачився за цю ситуацію.
Путіністка Бузова втекла від українців
Путіністка Бузова втекла від українців / Скріншот відео

В готелі Цюріха, в якому путіністку Ольгу Бузову підловили і запитали про вбивства українських дітей, несподівано виправдалися, незважаючи на війну, яку веде Росія проти України.

Там прокоментували скандал, зазначивши, що все, що сталося їм дуже неприємно. "Це була провокація. Людина, яка знімала відео, не наш гість. Для нас це дуже неприємний випадок", — повідомив менеджер готелю.

Сама путіністка Бузова, яка їздила на територію України з метою підтримки російських окупантів, ніяк не прокоментувала ситуацію. За неї висловився представник Антон Богославський, пише Стархіт.

відео дня

"Це звичайна провокація, наповнена негативом, ненавистю. Що найжахливіше - вони вломилися на приватну територію, один з них — хлопець призовного віку. Своїм криком налякали постояльців, які відпочивають у Швейцарії", — розповів представник окупантки Антон.

Нагадаємо, українські туристи зняли російську "зірку", чи то співачку, чи то ведучу Ольгу Бузову, яка приїжджала на окупований Донбас підтримувати окупантів. Пара зняла відео, як ведуча в Цюріху домовлялася про щось в готелі на ресепшн. Українці, які зняли відео з Бузовою кажуть, що підловили "зірку" в найдорожчому готелі Швейцарії, але поговорити з нею не вдалося, адже вона "боягузливо втекла в ліфт".

Раніше Ольга Бузова зробила оголошення про свою вагітність - предметом її обожнювання став Сергій Лазарєв. Підписники в Instagram поцікавилися у Бузової, від кого б вона хотіла народити дитину. "Ви не повірите! Ось реально народила б від Сергія Лазарєва! Він і розумний, і талановитий, і батько з досвідом! І дуже красивий. Ех...", - написала Бузова, прикріпивши спільне фото з Лазарєвим.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти