Орел і Решка 2021 - розкрито подробиці 10 сезону

25 січня 2021, 11:21оновлено 25 січня 2021, 20:44
На Новому каналі взимку 2021 виходить ювілейний сезон шоу Орел і Решка. Він буде відрізнятися тим, що ведучими стали знамениті українські зірки.
Орел і решка 2021
Орел і Решка 2021 / Новий канал

Відсвяткувати ювілей творці тревел-проекту Орел і Решка в 2021 році вирішили спецпроектом, на який запросили на ролі ведучих популярних зірок.

Як повідомляє прес-служба Нового каналу Главреду, в 10 сезоні Орла і Решки буде десять випусків, десять пар відомих артистів - на кожен випуск і десять цікавих і барвистих напрямків. Вийде Орел і Решка 2021 13 лютого.

Перший випуск пройде в рідній країні Мішель Андраде - в Болівії. Мішель Андраде в ньому не пощастить - вона отримає в розпорядження всього 100 доларів.

відео дня

Зйомки нового сезону проходили в умовах карантину і з великими проблемами, які треба було постійно нагально вирішувати.

читайте такожМішель Андраде і Позитив стали ведучими шоу Орел і Решка 2021

"Зйомки ускладнилися карантином: не в усі країни можна потрапити в принципі, у багатьох вводять комендантську годину. Проект Орел & Решка зіткнувся з жахливими обмеженнями: нам довелося вибирати з країн, які відкриті і не вимагають після прильоту 14 днів перебувати на карантині. Ми постійно підлаштовуємося під карантинні умови", - зізналася генеральний продюсер тревел-проекту Олена Синельникова.

Зйомки тривали і під час локдауну - як повідомила Олена, 5 січня група повинна була вилітати на зйомки в Перу. Але 1 січня дізналися, що країна закрилася на карантин.

"Довелося терміново здавати квитки і шукати нову країну, заново здавати ПЛР-тести", - пояснює вона технологію зйомок на карантині.

Орел і решка 2021
Орел і Решка 2021-що буде в першому випуску / Новий канал

Олена повідомила в коментарі Новому каналу, що давно намагалася "продавити" такий формат сезону.

"До того ж, десятий, ювілейний сезон передачі ми вже знімали з найяскравішими ведучими Орла & Решки, тому не хотілося повторюватися. Вирішили відсвяткувати десяту річницю з зірками, за якими глядачам буде дуже цікаво спостерігати не як за артистами, а як за звичайними туристами", - говорить Синельникова.

Всі нові випуски проекту Орел і Решка 10 років виходитимуть по суботах о 10-00 на Новому каналі з 13 лютого.

Поки що на каналі закінчується сезон "дівчата" з Настею Івлєєвої, для якого вона повернулася на проект в 2020 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти