StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оніміли руки і ноги: зірка "50 відтінків сірого" потрапив до лікарів після атаки комах

23 січня 2024, 04:00
261
Відомий артист і зірка "50 відтінків сірого" мало не помер від гусениць. Джеймі Дорнан зіткнувся з небезпечними комахами в Португалії.
Гусениця, Дорнан
Відпустка в Португалії через атаку гусениць ледь не закінчилася для Джеймі Дорнана плачевно / колаж Главред, Instagram і Queensland Museum

Відомий британський актор Джеймі Дорнан (найбільше відомий по трилогії екранізацій романів з циклу "50 відтінків сірого") був госпіталізований в Португалії з "симптомами серцевого нападу" під час відпустки в Португалії після зіткнення з "отруйними гусеницями". Про це повідомляє британський таблоїд Daily Mail з посиланням на друга актора Гордона Смарта.

Він розповів, що через кілька днів після початку відпустки відчув "поколювання і неприємне лоскіт у лівій руці", а в лікарні у нього виявили підвищений пульс.

"Ми чудово провели час у перший день, багато грали в гольф, гуляли, випили багато вина, а потім перейшли до еспресо-мартіні. Наступного дня ми грали в гольф і я почав відчувати поколювання в лівій руці, а потім лоскотання. Мій батько терапевт, так що я подумав: "Зазвичай це ознака початку серцевого нападу", — розповів Смарт.

Після виписки Гордон повернувся до готелю і виявив Джеймі, підключеного до медичного обладнання.

"Джеймі сказав:" Боже мій. Гордон, приблизно через 20 хвилин після того, як ти пішов, у мене оніміла ліва рука, ліва нога, права нога, і я опинився на задньому сидінні машини швидкої допомоги", — сказав Смарт.

Актор розповів йому, що його кінцівки оніміли і тому адміністрація терміново викликала медиків.

"І виявляється, що на полях для гольфу на півдні Португалії водяться гусениці, які вбивають собак і викликають серцеві напади у чоловіків у віці 40 років", — зізнався Гордон.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти