StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оля Фреймут прокоментувала російське громадянство чоловіка та українські санкції

21 серпня 2024, 12:45
466
Фреймут пояснила, чому її чоловік зміг уникнути конфіскації майна під час повномасштабної війни.
Ольга Фреймут із сім'єю
Ольга Фреймут новини - Фреймут висловилася про громадянство Локотка / колаж: Главред, фото: instagram.com/freimutolia

Українська ведуча Ольга Фреймут перебуває у стосунках з колишнім генеральним директором Нового каналу (2012-2019) Володимиром Локотком з 2015 року. Разом пара виховує двох дітей.

Локотко вже багато років працює в Україні, проте її громадянином так і не став. Нещодавно Фреймут у коментарі для ТаблоID заступилася за чоловіка, і розповіла, яке ж громадянство він має насправді.

"Мій чоловік дійсно був громадянином росії, ну так склалося, що він народився у Казахстані, він там (у рф - прим. редактора) вчився, а потім поїхав до України, і від 2006 року він живе, працює і є резидентом України. Більше того, у нього є персональні санкції від росії 2018 року як на топменеджера української медіаіндустрії (скасовані у 2019 році - прим. редактора)", - зазначає ведуча.

відео дня

Вона також розповіла, що сьогодні Володимир Локотко офіційно - громадянин Казахстану. Українське громадянство він намагався отримати ще до початку повномасштабної війни, але йому це поки не вдалося.

"Ми знаємо, що під час війни Україна забирає житло у росіян, але мій Володя - він резидент України. А за законом Україна не запроваджує санкції проти резидентів України. Зараз Володя є громадянином Казахстану. Нам же треба якось в Україні жити. Звичайно, Володя отримав казахський паспорт. Він подався на українське громадянство ще до початку війни, але почалася війна. І поки ми чекаємо на рішення", - каже знаменитість.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська акторка та головна героїня першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розкрила ідеальні стосунки та прокоментувала заміжжя.

Також внучка Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, висловилася про токсичних і заздрісних родичів, а також дала пораду, як правильно з ними спілкуватися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти