StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Загострення прогресує: Кіркоров показав гостям свою потаємну кімнату і згадав їх геніталії

2 грудня 2022, 15:29
Російський співак Філіп Кіркоров знову зганьбився своєю черговою витівкою. На цей раз не мат, але жарт "нижче пояса".
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / instagram.com/fkirkorov

Російський естрадний співак Філіп Кіркоров, який судячи з усього позбувся останніх крапель розуму, не перестає потрапляти зі скандальними витівками в пресу.

Зокрема співак, який нещодавно розповів з ким він спить, тепер показав, де він це робить. На відео потрапило, як співак показує своїм подругам таємну опочивальню. Виявляється, Кіркоров зробив спеціальний замок в свою "опочивальню" і увійти в неї можна тільки лише по дотику його пальця. Мабуть, головному павичу російської естради є що приховувати під час своїх любовних утіх.

відео дня

Показуючи кімнату, він також "пожартував". "А ми там світло не вимкнемо", - сказали його гості.

"Головне, щоб світло йшло від ваших п..єк ( геніталій-авт.) ",- заявив Кіркоров гостям дитячого дня народження, яке він потроїв для своєї дочки.

Російський телеграм-канал прокоментував черговий Кіркоровський вихід: "Філіп Кіркоров продовжує сатаніти. На цей раз поп-король вибрав лампочки в свою опочивальню, яка відкривається по відбитку пальців".

читайте також"Ти хто взагалі, жінка чи чоловік?": росіяни накинулися на Кіркорова в сукні

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров, який не може прожити жодного тижня без скандалу, в черговий раз привернув увагу до своєї персони.

На цей раз, під" роздачу "потрапили завзяті" путіністи "і шанувальники" русского міра " - актори Марія Шукшина і Дмитро Пєвцов.

Так, на відкритті ГУМ-ковзанки в Москві, Кіркоров публічно вилаяв Шукшину і Пєвцова. Виявилося, що першій не сподобалася участь артиста в новій "Іронії долі", другий же не раз критикував головного російського павича з приводу і без.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти