StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Немає нічого в житті сильнішого, ніж дати життя": 48-річна Руслана натякнула, що скоро стане мамою

3 жовтня 2021, 18:10
Співачка зізналася, що майже завжди всю енергію віддавала іншим людям, шанувальникам, роботі, й не задумувалась про материнство.
Руслана Лижичко,хрещениця, Катя
Руслана натякнула про свою можливу вагітність / facebook.com/ruslana.lyzhychko.5

48-річна співачка Руслана 25 років перебуває у шлюбі з чоловіком Олександром Ксенофонтовим. Проте у подружжя дітей немає. Днями переможниця Євробачення-2004 вперше зізналася, що мріє стати мамою й натякнула на вагітність.

Це сталося в ефірі шоу "Маскарад" на 1+1 у суботу ввечері, 2 жовтня. Там вона брала участь в костюмі Мавки. При розтині костюма, Руслана сказала: "Мавка готує свій секрет, свій сюрприз. В мене є Лукаш, але він мене ще ніколи в житті не образив. І саме його я так сильно полюбила, що найзаповітніша мрія Мавки – мати дитину".

Команди мисливців та ведучий "Маскараду" сприйняли натяк Руслани як ствердність, почали її вітати та обнімати. А співачка Ірина Білик узагалі напросилася стати кумою. "Я тобі щиро цього бажаю, але ти повинна зараз сказати, чи візьмеш мене за хрещену?", – запитала вона.

Руслана, відповідаючи, натякнула, що нею може стати й Маша Єфросиніна. "Я хочу попросити Іру і Машку теж, бо Машка теж до цього прикладалася", – сказала переможниця Євробачення-2004.

Наступного дня на шоу "Сніданок. Вихідний" виконавиця прокоментувала свої слова. Вона підкреслила, що зробила таке зізнання не для піару, адже ця тема є дуже інтимною для неї.

"Це не інтрига, це крик душі. Зараз я хочу звернутися до всіх дівчат: немає нічого в цьому житті сильнішого, ніж дати життя. Не можна бути самотньому, не можна нікому не належати, лише зорям", – заявила зірка.

Руслана додала, що майже завжди всю енергію віддавала іншим людям, шанувальникам, роботі, й не задумувалась про материнство. Та чи справді співачка вагітна – невідомо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти