Названо причину смерті Армена Джигарханяна

14 листопада 2020, 09:35оновлено 16 листопада 2020, 00:36
Про смерть 86-річного актора повідомили у театрі, де Армен Борисович був художнім керівником.
Армен Джигарханян
Армен Джигарханян помер на 86-му році життя / УНІАН

Уранці в суботу, 14 листопада, помер легендарний актор, народний артист СРСР Армен Джигарханян. Журналістам стала відома причина смерті артиста.

Як повідомляє МК з посиланням на оточення режисера, у Джигарханяна відмовили нирки. Його смерть констатували лікарі у лікарні рано вранці у суботу.

"Армен Борисович потрапив до лікарні в середині жовтня. У нього був такий букет захворювань, він, бідний, сильно мучився, живого органу у нього не було, і це ніяке не перебільшення. І тут стали відмовляти нирки. З ними давно були проблеми. Ще до лікарні, коли він перебував вдома, було так - випивав літр води, а всього 70 грамів на виході. Опухав. Уже в лікарні йому раз на три дні робили гемодіаліз. Три останні дні нирки зовсім не працювали, і лікарі намагалися запустити нирки...А сьогодні о шостій ранку у нього зупинилося серце", - сказав Артур Согоманян, який опікав актора останні роки і завжди був поруч.

Зазначимо, про смерть 86-річного актора повідомили у театрі, де Армен Борисович був художнім керівником - він був президентом і художнім керівником Московського драматичного театру.

Армен Джигарханян знявся у понад 200 картинах, серед яких "Здрастуйте, я ваша тітка!", "Ширлі-Мирлі", "Собака на сіні", "Місце зустрічі змінити не можна" і багато інших.

Він також викладав у ВДІКу.

Армен Джигарханян народився 3 жовтня 1935 року у Єревані, який тоді входив до складу СРСР. Навчався у Єреванському художньо-театральному інституті. Грав у театрі та знімався у кіно, пише Wikipedia.

Армен Джигарханян - про що йшлося раніше:

Після розлучення з російською піаністкою Віталіною Цимбалюк-Романовською, яке сталося у 2017 році, в Армена Джигарханяна посилилися проблеми з серцем.

У квітні 2018-го стан актора погіршився після перегляду ток-шоу Пусть говорят, в якому обговорювали "подробиці" його розлучення. ЗМІ дізналися, що у Джигарханяна стався інфаркт.

У червні 2020 року Армен Джигарханян потрапив до реанімації - у нього стався інсульт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти