"Знайдіть себе": педагог проекту Від пацанки до панянки дала пораду дівчатам-підліткам

24 січня 2021, 19:15оновлено 24 січня 2021, 20:57
Директорка Школи леді на проекті Від пацанки до панянки Тетяна Мокриді виділила 5 порад для 20-річних українок.
Тетяна Мокріді
Тетяна Мокріді / прес-служба

У новому 5 сезоні шоу Від пацанки до панянки, яке показує Новий канал, до Школи леді прийшли учасниці віком від 17 до 26 років. У кожної з них багато Zалежностей і проблем. Директор Тетяна Мокріді каже, що з ученицями у неї було чимало розмов про майбутнє. Вона допомагала їм усвідомити помилки минулого і давала мотивацію жити, працювати, йти до мети. Сьогодні ж Тетяна ділиться своїми порадами з усіма 20-річними українками, які ще в пошуку себе.

Знайдіть себе

"Важливо не поспішати жити і не впадати в крайнощі, - каже директор. - Шукайте свою справу. Для цього не бійтеся пробувати себе в декількох напрямках. Пам'ятайте, що шлях проб, помилок і досвіду приведе вас до заповітної мети. Не заводьте шкідливих Zалежностей, які вбивають!"

Тримайте зв'язок з батьками

А ще Тетяна зазначає, щоб діти не забували про своїх батьків. Спілкувалися з ними частіше і не робили їм боляче. Завжди існують непорозуміння між батьками і дітьми - це нормально. Головне щоб не було конфлікту цінностей, які в усіх поколіннях залишаються однаковими: любов, повага, вірність, правда.читайте такожВід пацанки до панянки 2021 - що буде в 5 сезоні

відео дня

Будьте фінансово незалежними

За словами директорки, обов'язково треба мати мету і реалізувати її.

"Займайтеся улюбленою справою, будьте фінансово самостійними, щоб одного разу не відчути себе жертвою, - каже Тетяна. - Жінка повинна заробляти, а не влаштовувати полювання на гаманці".

Тетяна Мокріді
Тетяна Мокріді / прес-служба

Сім'я без любові вас знищить

"Не створюйте сім'ю без любові, - розповідає директор. - Якщо ви безнадійно закохані, переживіть цей період. Швидше за все, найбільша любов Вашого життя ще попереду".

Проявіть любов до себе

А ще Тетяна зазначає, щоб жінки не дозволяли їх принижувати і вбивати віру в себе. Не треба жертвувати собою заради коханого, ставати його затишною тінню. Розвивайтеся і працюйте над власною самооцінкою.

"Любіть себе і цінуйте, - рекомендує директорка. - Читайте, стежте за всіма новинками, тоді завжди будете на хвилі сучасності. Не бійтеся в житті все починати спочатку. Поки людина жива, вона здатний все змінити. Цінуйте кожен свій вік 20, 40, 50, 70 і 90! Ви живете - і це прекрасно!"

Нагадаємо, прем'єра 5 сезону реаліті Від пацанки до панянки - 1 березня о 19:00 на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти