StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наталка Денисенко налякала шанувальників чесним фото без макіяжу

26 липня 2023, 18:39
637
Зірка "Кріпосної" показала, з якими наслідками активного відпочинку їй доводиться стикатися через свої особливості.
Наталка Денисенко
Наталка Денисенко показала запалену через активний відпочинок шкіру / колаж: Главред, фото: instagram.com/natalka_denisenko

Українська акторка театру, кіно і дубляжу Наталка Денисенко повернулася з відпочинку в Туреччині додому, де її чекав неприємний сюрприз. На жаль, для артистки відпустка обернулася неприємностями.

Так на своїй сторінці в Instagram акторка показала те, що так наполегливо приховувала під макіяжем і фільтрами. Вона поділилася знімком а-ля натюрель, на якому видно, що її шкіра покрилася висипаннями і червоними плямами, втратила рівність і здоровий тон.

Денисенко зізналася, що це - не природний її стан. Красою шкіри вона, згідно висновку її косметолога, поплатилася за відпочинок на морі.

відео дня

Пекуче сонце, солона вода і хлорка зіграли з надчутливою шкірою артистки злий жарт. Найбільше постраждали ті ділянки обличчя, які більше за інші потрапляли під прямі сонячні промені. На щастя, ці проблеми цілком переборні, над чим Наталка зараз старанно працює.

Наталка Денисенко
Наталка Денисенко показала запалену через активний відпочинок шкіру / instagram.com/natalka_denisenko

Раніше Володимир Дантес показав Дашу Кацуріну в купальнику і пожартував над якістю відпочинку, який артисту належить провести з її дітьми - 7-річною Сашею і 2-річним Іваном.

Також телеведучий Андрій Бідняков вперше показав свого 9-ти місячного сина - довгий час вони були в розлуці через виїзд дружини шоумена за кордон у зв'язку з повномасштабною війною в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти