Міс Україна Всесвіт 2020 Єлизавета Ястремська - фото та біографія

8 грудня 2020, 12:53оновлено 8 грудня 2020, 13:32
4900
В Україні обрали нову Міс Україна Всесвіт. Тепер Єлизавета Ястремська отримала титул Міс Україна Всесвіт 2020. Що відомо про дівчину - читайте Главред.
Елизавета Ястремская
Єлизавета Ястремська / Instagram

Модель і дизайнер Єлизавета Ястремська в 2020 році перемогла на конкурсі краси в Україні.

В 2019 році Єлизавета дуже добре зарекомендувала себе, і тільки дивом не стала Міс Україна Всесвіт 2019.

Зате в 2020 році вона домоглася свого, і відправитися на конкурс Міс Всесвіт в першій половині 2021 року.

відео дня

Хто така Єлизавета Ястремська, і що про неї відомо?

Як відомо, вона змогла здобути перемогу в міжнародному конкурсі The Queen of Eurasia 2019, створила власний бренд вечірніх суконь і купальних костюмів Elza, займалася розвитком себе як духовно, так і фізично, поєднуючи інтенсивні тренування в спортзалі з медитативними практиками і вивченням основ філософії і світобудови в Індії.

Єлизавета Ястремська - біографія

Киянка Єлизавета Ястремська народилася в багатодітній родині - у неї два брати і сестра. Володіє англійською та французькою мовами, вивчає німецьку мову. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана на маркетингу та управлінні персоналом.

Єлизавета вчилася бути візажисткою, закінчила школу телеведучих. Працювала моделлю і встигла побувати на сторінках багатьох відомих журналів, була на обкладинках таких видань як: Playboy, XXL (не один раз), L'officiel, Наталі, Ліза.

Ще кілька років тому запустила і з блиском представила світу свою колекцію суконь.

Вона регулярно займається спортом і самоосвітою, продовжує кар'єру моделі, представляє і є моделлю білизни Zhilyova Lingerie. Працює з популярними зірковими фотографами.

Єлизавета Ястремська - фото

"Сказати, що я неймовірно щаслива - нічого не сказати! Про титул Міс Україна Всесвіт я мріяла з дитинства, робила кілька спроб домогтися цієї мрії. У 2016 році я пройшла у фінал конкурсу, але з особистих причин не змогла взяти участь. Минулого року я знову пройшла у фінал, посіла друге місце і здобула титул I Віцеміс Україна Всесвіт 2019. А в цьому році доля розпорядилася чарівним чином і я отримала титул, про який мріяла все життя", - ділиться враженнями Єлизавета Ястремська після нагородження.

Нагадаємо, що за правилами вона на рік залишається володаркою корони Міс України, і повинна підписати контракт з певними зобов'язаннями і щодо співпраці.

До того ж, коли стане відомим місце і дата Єлизавета Ястремська представить Україну на конкурсі Міс Всесвіт 2020.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти