StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мамо, я горю!": Регіна Тодоренко в шоці через нещасний випадок з сином

2 серпня 2023, 21:26
Тодоренко довелося рятувати Майкла прямо на знімальному майданчику.
Регіна Тодоренко з сином Михайлом
Старший син Регіни Тодоренко постраждав на знімальному майданчику / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Телеведуча Регіна Тодоренко, всупереч бажанням старшого сина Михайла, тягає його на знімальні майданчики. Не дивно, що на величезному виробництві за чотирирічним Майклом уважно стежити вдається далеко не завжди.

У своєму блозі Тодоренко розповіла, що через це на зйомках одного з дитячих шоу країни-окупанта з хлопчиком сталося нещастя. Він з'їв цілий гострий пекучий перець.

Природно, реакція незміцнілого організму послідувала негайно, адже вважається, що для дитячого шлунка і кишечника гострий перець - сильний подразник. Майкл закричав, почервонів, з його очей полилися сльози.

відео дня

"Крику було на весь павільйон, розпухлі губки, сльози: - Мамо, я горю! Врятуй мене! Я заливала йому рот молоком і засовувала силою сир, щоб йому хоч трохи стало легше", -згадує його перелякана мама.

Напад через небезпечні пустощі тривав близько півгодини, і після цього хлопчик чудово себе почував, і як ні в чому не бувало продовжив дивитися шоу. Тодоренко так швидко відпустити ситуацію не змогла. "Чому я не можу так само швидко відходити від того, що сталося, і перемикатися, як діти. Всю ніч снилося, як я рятую дитину від вогню", - поскаржилася Регіна.

Раніше Регіна Тодоренко приголомшила заявою навіть Влада Топалова, коли чи то жартома, чи то всерйоз заявила, що планує з чоловіком розлучення. Він був так розгублений, що лише нервово розсміявся.

Також в мережі розкрили божевільні доходи Влада Топалова, якого раніше у світських колах країни-окупанта вважали альфонсом, який проживає за рахунок Тодоренко.

Інші новини про Регіну Тодоренко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти