StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хлопчик в трусиках": Гордон показав Соловйова в бронежилеті і трусах

9 березня 2023, 15:03оновлено 9 березня 2023, 16:08
Коментатори дивуються, чому Соловйов на фото без своєї "спадкоємиці", а також припускають, що окупантам видали нову літню форму.
Гордон_Соловьев
Гордон_солов'єв / Колаж Instagram

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон, який часто на своїй сторінці в Instagram публікує фрагменти з життя сусідньої терористичної держави Росія, висміяв головного путінського пропагандиста Володимира Соловйова.

На своїй сторінці в Instagram, він опублікував фото, де зображений смітник-Соловйов в жіночих трусиках і в бронежилеті. Відзначимо, що в такому образі, син російського зливного бачка став ще більше схожий на свого батька.

У коментарях, звичайно ж, почався бенкет на весь світ. Українським підписникам припав до душі такий образ пропагандистського рота терориста Путіна.

відео дня

Соловйов в трусах
Соловйов в трусах / Instagram

"А раптом він і правду так веде свої передачі. Ми ж його постійно по пояс бачимо", Не треба зараховувати "це" до жіночої статі!!!!! Це ображає", "А чого він без спадкоємиці на фото", "Це вже літню форму видали русні?", "Дмитро, воно ж щось застудить?", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, раніше Гордон розповів про фінансові труднощі у своїй родині.

До початку повномасштабної війни знаменитість заробляв завдяки нерухомості, куди і вкладав всі свої кошти. При собі у журналіста були не надто великі суми. За словами Гордона, нерухомість, завдяки якій він заробляв раніше, тепер не працює. "Війна почалася. У мене в кишені 20 тисяч доларів. Нерухомість не працює, не здається практично вся. А що, здається, йде на оплату комунальних платежів величезних. І все, ми припливли", — розповів він під час ефіру зі своєю дружиною, журналісткою Олесею Бацман.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти