StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коханець-альфонс зрадниці Ані Лорак висловився про їхній роман

13 лютого 2024, 13:28
Ісаак Віджраку марно намагається знайти переваги в їхньому коханні на відстані.
Ані Лорак, Ісаак Війраку
Ісаак Віджраку прокоментував роман з Ані Лорак / колаж: Главред, фото: instagram.com/isaac_vidjrakou

Близько року тому співачка-зрадниця українського походження Ані Лорак закрутила роман зі своїм гуру і тренером з йоги Ісааком Віджраку. Вона тягає його за собою світськими заходами в країні-окупанті, як аксесуар, і возить відпочивати власним коштом.

В обмін на це чоловік клянеться артистці в неземному коханні в соціальних мережах. У щирість їхніх почуттів мало хто вірить, багато хто переконаний, що Лорак просто потрібен "рекламний" партнер, Віджраку - ті гроші, які Ані ще здатна заробити на своїй угоді з совістю.

На користь цієї версії свідчить і той факт, що пара живе окремо - він на Ібіці, вона в країні на болотах. Примітно, що Лорак не завантажена концертами надміру, і могла б проводити більше часу зі своїм нібито коханим.

відео дня

Однак, як зізнався нещодавно на своїй сторінці в Instagram Ісаак Віджраку, вони вважали за краще будувати кохання на відстані. Це, до речі, не завжди вдається і більш міцним парам із глибшим емоційним і духовним зв'язком.

"Коли кохання сильне, відстань, країни чи мова - не перепона, а запрошення в незвідане...", - пише чоловік, якому залишається лише розмірковувати про кохання.

Ані Лорак, Ісаак Війраку
Ісаак Віджраку прокоментував роман з Ані Лорак / instagram.com/isaac_vidjrakou

Раніше Ані Лорак здивувала світським виходом доньки, після якого 12-річна Софія Налчаджиоглу зазнала жорсткої критики в Мережі через її зовнішній вигляд.

Також через артистку-зрадницю на її кума-путініста Філіпа Кіркорова подали до суду. На її концерті Примадонн побив охоронця, який, на його погляд, неправильно поводився в компанії Ані Лорак.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти