StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Люблю більше, ніж чоловіка": Повалій розповіла, як фліртує з іншими

4 липня 2024, 13:19
383
Повалій повідомила, що в її житті є речі, які вона цінує більше, ніж "гаряче коханого чоловіка".
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій зізналася у своєму секреті/ колаж: Главред, фото: instagram.com/tpovaliy_best

Зрадниця України співачка Таїсія Повалій, яка поїхала жити в країну-терориста РФ і підтримує кремлівську владу, розповіла про те, що вона більше любить, ніж свого чоловіка-зрадника Ігоря Лихуту.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ, Повалій повідомила, що в її житті є речі, які вона цінує більше, ніж "гаряче коханого чоловіка".

відео дня

"Ми мудрі люди. Навіть якщо хтось десь фліртує, ми поревнували і перестали. Але є більше, ніж сім'я. Це творчість. Я більше люблю творчість, ніж свого чоловіка, і він про це знає. Він готовий із цим жити. Якщо я готуюся до концерту, то нікого вдома немає, всі ходять навшпиньки", - розповідає зрадниця.

За словами Повалій, коли вона познайомилася з Ліхутою, він їй запропонував виступати на поромі.

"Він працював за кордоном музикантом у нічних клубах. Приїхав у відпустку і побачив мене по телевізору. Прийшов, познайомився зі мною. Він поводився жахливо, нахабно. Потім у мене вдома пролунав дзвінок. Він каже, мовляв, ми збираємо групу на пором, нам потрібна співачка. Я відповіла, що не співаю на поромах, моє місце на великій сцені, тому це без мене. Потім він мені запропонував зйомку в одній програмі. Ой, стільки компліментів у житті я ще не чула! Прям усі вуха мені прожужжав, а я розтанула, здалася! І чай, і кава, і додому мене на машині відвезли... Ну просто я зірка-зірка! Я приїхала додому дуже щаслива", - каже зрадниця.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, раніше стало відомо, що Таїсія Повалій офіційно отримала громадянство РФ і навіть відкрила в країні-окупанті індивідуальне підприємництво.

Також Повалій поскаржилася на те, як її спотворив хірург. Спотворене обличчя артистці доводиться ховати під товстим шаром гриму, щоб не було помітно, як сильно її роздуло.

Вас також може зацікавити:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти