Little Big виклали в Мережу новий кліп Sex Machine

8 березня 2021, 15:59
Російська поп-рейв-група Little Big порадувала свою багатомільйонну армію фанатів новим відеокліпом, знятим на свіжу композицію Sex Machine.
Little big
Little big / twitter.com/littlebig_band

Відомий російський поп-рейв-колектив Little Big опублікував у мережі новий кліп-на композицію Sex Machine.

За три години відео зібрало близько півмільйона переглядів, 87 тисячі лайків і 8762 коментарів. Крім основного складу колективу (вокаліста Іллі "Ілліча" Прусикіна, вокалістки Софії Таюрської, бек-вокаліста Антона Ліссова, і діджея Сергія "Гокка" Макарова) в зйомках взяв участь танцюрист Дмитро Красилов.

Він прославився торік під псевдонімом Пухляш і отримав популярність після виходу кліпу на трек UNO. Саме з цією композицією Little Big повинні були представляти Росію на Євробаченні у 2020 році. Цей відеоролик стало найпопулярнішим на Ютьюб-каналі музичного конкурсу за всю історію ‒ на цей час понад 189 мільйонів переглядів.

читайте такожLittle Big у новому кліпі зробили борщ національною стравою Росії

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Раніше Google назвав десять найпопулярніших в Україні кліпів 2020 року,
  • В українському сегменті YouYube найбільше переглядів набрав кліп Краш колишньої учасниці Дом-2 Клави Коки й російського виконавця Niletto.
  • На другому і п'ятому місцях - російські учасники Євробачення 2020 і 2021. Інші місця займають Mia Boyka & Єгор Шип, Баста, Zivert, Dabro, двічі Morgenshtern - з Елджеєм і Тіматі.
  • У березні 2021 року стало відомо, що ексвокалістка гурту Little Big Анна Кастельянос знайдена мертвою у своїй квартирі на Рибальському проспекті в Санкт-Петербурзі на 40-му році життя.
  • Як встановив розтин, співачка померла через серцеву недостатність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти