StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кіркорову заборонили в'їзд до України на три роки - ЗМІ

3 серпня 2021, 17:29
Як виявилося, ще з 7 червня діє заборона на в'їзд Кіркорову в Україну.
Філіп Кіркоров
Філіпу Кіркорову заборонили в'їзд в Україну / Instagram

Служба безпеки заборонила в'їзд російському співакові Філіпу Кіркорову в Україну. Тепер він не зможе відвідувати Україну три роки.

Відповідна інформація з'явилася з відповіді відомства на офіційний запит від 16 липня 2021 року. Про це повідомив у своєму Facebook блогер Олег Стефаник.

"Служба безпеки України заборонила на 3 роки в'їзд в Україну Філіпа Кіркорова, 29 червня 2021 я написав на електронну пошту СБУ, щоб негайно додали Філіпа Кіркорова в чорний список", — написав він.

відео дня

Як пише Обозреватель, ще з 7 червня діє заборона на в'їзд Кіркорову в Україну.

Кіркорову заборонили в'їзд до України на три роки - ЗМІ

Нагадаємо, 23 червня Мінкультури внесло Кіркорова до списку осіб, які загрожують нацбезпеці України. Співакові заборони в'їзд на територію України. Повідомлялося, що профільне міністерство зробило це за рекомендаціями Служби безпеки України.

В СБУ пояснили, що підставою для заборони перетинати кордон стали заяви Кіркорова, в яких він висловлювався на підтримку анексії Криму Росією, а також наполягав на тому, що окупований півострів — це частина Росії.

Втім, вже 27 червня прізвище Кіркорова зникло з переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України. У Мінкультури заявили, що виключили Кіркорова зі списку персон нон грата за поданням СБУ.

У той же час в СБУ заявили, що виключення Кіркорова з переліку осіб, які загрожують нацбезпеці України, нібито було необхідно через наявність судових прецедентів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти