StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кіркоров атакував Тодоренко і принизив її в прямому ефірі російського шоу

2 травня 2023, 14:38
Хам Філіп Кіркоров ніяк не складе собі ціну. На його думку, він може бити і ображати людей, в тому числі жінок.
Кіркоров налетів на Тодоренко
Кіркоров налетів на Тодоренко / соцмережі

Путініст і скандаліст, російський співак Філіп Кіркоров, який славиться огидним характером і хамською, розпусною поведінкою, напав на українську ведучу Регіну Тодоренко, яка сидить з ним у журі російського шоу "Маска".

Так, за інформацією пропагандистського видання "Дні.ру", в ефір вийшла фінальна серія шоу "Маска". Як виявилося, переможцями стали відразу два учасники-путіністи Сергій Лазарєв і Діма Білан.

Так сталося, адже думка чотирьох суддів розділилися порівну і саме тому долю учасників вирішив вершити головний павич російської естради Філіп Кіркоров. Він довго не міг визначитися і вирішив, за його ж словами, потягнути час, виливаючись промовами. Однак в якийсь момент його перебила Регіна Тодоренко.

відео дня

"Мовчати!"- у своїй хамській манері закричав Кіркоров.

Як відреагувала Тодоренко, історія замовчує. Але швидше за все, співачка, яка мовчить з самого початку про те, що Росія напала на Україну і продовжує жити своє прекрасне життя в Росії, таки замовкла. Адже вона звикла робити те, що наказує її нова батьківщина, нехай навіть в особі таких людей, як Філіп Кіркоров.

Нагадаємо, раніше Тодоренко влаштувала біснуваті танці в ефірі одного з російських шоу. Там вона знаходиться в журі разом з путіністом Філіпом Кіркоровим і такою ж любителькою війни - Валерією. Так, Тодоренко, яка щасливо живе своє життя в Росії, показала, як вона вміє звиватися. На відео також потрапив момент, як вона намагається видертися на Кіркорова, використовуючи його в якості пілона.

Раніше також Кіркоров зганьбився на червоній доріжці в Crocus City Hall. Зокрема, йому не сподобалося питання журналіста щодо його кошлатої вибіленої "зачіски". Після питань про наряд артиста, один з журналістів вирішив поцікавитися зачіскою Кіркорова: "Можна дізнатися, що у вас з зачіскою?".

На це Кіркоров просто вдарив журналіста поміж ніг.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти