StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Київська перепічка по 50 копійок і знайомство з Вакарчуком: Соломія Вітвіцька пригадала, яким був її переїзд до Києва

15 грудня 2023, 20:30
276
Цей студентський період у Києві запам’ятався їй не тільки пішими прогулянками.
Київська перепічка по 50 копійок і знайомство з Вакарчуком: Соломія Вітвіцька пригадала, яким був її переїзд до Києва
Прокачувати свої знання про Україну та закохуватися в неї ще більше ведуча буде вже цієї неділі. Коллаж Главред, скриншот видео

Ведуча ТСН на "1+1 Марафон" Соломія Вітвіцька згадала, як студенткою Львівського університету імені Франка вперше приїхала до Києва проходити практику на радіо "Промінь". На зйомках проєкту "Я люблю Україну" для телеканалу ТЕТ вона зізналася, що тоді їй нерідко доводилося повертатися з Хрещатика на Борщагівку пішки.

"Я дуже багато ходила пішки, тому що не завжди були гроші на транспорт. Пам’ятаю, перша моя практика була на Хрещатику, 26. І мені інколи доводилося ходити пішки на Борщагівку, бо просто не було грошей на трамвай. Це була страшна криза, 90-ті, коли всюди було дуже складно фінансово", – поділилася Соломія Вітвіцька.

Цей студентський період у Києві запам’ятався їй не тільки пішими прогулянками, а й легендарною київською перепічкою. Коштувала вона на той час усього 50 копійок.

відео дня

"Київська перепічка – це однозначно мастхев. За нею завжди стояли черги. Я навіть пам’ятаю, як змінювалася ціна перепічки від 50 копійок. На Хрещатику також були хот-доги, і був варіант – взяти перепічку й колу або хот-дог, і тоді на колу вже не вистачало", – з усмішкою пригадала учасниця шоу "Я люблю Україну".

За лаштунками проєкту Соломія Вітвіцька зізналася, що перші місяці її життя в Києві хоч і були непростими, але саме тоді вона по-справжньому закохалася в журналістику й познайомилася з китами українського шоу-бізнесу – Святославом Вакарчуком, Фаготом і Фоззі, кар’єри яких теж лише починалися.

"Усе ж таки в мене була чудова практика, я все літо провела на радіо "Промінь". Я була в захваті від людей, які мене там зустріли, зі всіма зірками познайомилася, записала купу інтерв’ю. Саме тоді ми зустрілися з Фоззі та Фаготом з ТНМК. Пам’ятаю, як спускалися разом у метро на Майдані Незалежності. Тоді ж на радіо "Промінь" приходили хлопці з "Океану Ельзи". Вони були такі скромні, думали, хто б поставив пісню на радіо, хто б узяв інтерв’ю", – поділилася спогадами ведуча ТСН.

Вона додала, що вдячна столиці за всі випробування, адже саме вона загартувала її характер.

"Я абсолютно щаслива, що все склалося саме так. Усі люди, які мені траплялися, зробили певний вклад. Усі події привели мене до того, ким я є зараз. Я нічого не викреслювала б", – підсумувала Соломія Вітвіцька.

Прокачувати свої знання про Україну та закохуватися в неї ще більше ведуча буде вже цієї неділі, 17 грудня, о 19:00 на телеканалі ТЕТ. Не пропустіть велику прем’єру шоу "Я люблю Україну" з Соломією Вітвіцькою та Тімуром Мірошниченком у команді Володимира Дантеса та Мариною Круть і Надією Матвєєвою у команді Юрія Ткача.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти