StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зараз виглядає мила відьма Віллоу з серіалу "Баффі - переможниця вампірів"

28 серпня 2023, 23:41
4744
Елісон Ганніган у ролі чарівної Віллоу Розенберг розтопила серця шанувальників своєю дивовижною багатогранністю.
Елісон Ганніган, Карізма Карпентер, Сара Мішель Геллар
Елісон Ганніган в ролі відьми і кращої подруги головної героїні в серіалі "Баффі - переможниця вампірів" / колаж: Главред, фото: imdb.com

З 1997 по 2003 рік знімався молодіжний телесеріал "Баффі - переможниця вампірів", який оповідає про дівчину з надздібностями, її вірних друзів та їх протистояння нечистій силі.

Головна героїня, Баффі Саммерс, прийшла в нову школу в сонному містечку Саннідейл, розташованому прямо над пащею самого пекла. Баффі покликана знищувати вампірів та іншу нечисть, при цьому вона намагається вести життя звичайного підлітка.

У цьому їй допомагають невдаха Зендер і скромна відмінниця Віллоу. Їх тріо під наглядом Джайлза швидко переростає в міцний союз, здатний побороти світове зло у всіх його моторошних формах і втіленнях. І при цьому компанія складає іспити, влаштовує вечірки, шукає своє місце під сонцем, і, звичайно ж, закохується.

відео дня

Безумовно, основну частину екранного часу творці "Баффі" присвячують головній героїні, проте глядачі дуже скоро винесли Віллоу в свої фаворити. Її персонаж за 7 сезонів серіалу пережив найбільшу трансформацію - від простачки, практично невидимої для навколишнього світу, до могутньої чарівниці, чия сила в гніві здатна зруйнувати Всесвіт.

Шанувальникам подобалася рудоволоса дівчина з гострим розумом і чистим серцем, яка була підтримкою і опорою Баффі. Вона була мила, дотепна, талановита і амбітна, в ній бачили приклад того, як з гидкого каченяти вийшов навіть не лебідь, а рідкісна, екзотична пташка з власною особистістю.

У серіалі Віллоу зіграла американська акторка Елісон Ганніган. На момент початку зйомок їй було вже 23 роки, і вона могла похвалитися ролями в 13 фільмах і серіалах. Зніматися вона почала з чотирьох років, а в 11 вже мала власного агента.

Елісон Ганніган, Сет Грін
Елісон Ганніган та Сет Грін грали пару в серіалі "Баффі - переможниця вампірів" / imdb.com

Паралельно з "Баффі" Ханніган знялася в серії популярних молодіжних комедій "Американський пиріг", де зіграла спершу любовний інтерес, а потім і дружину головного героя у виконанні Джейсона Біггза. Після закінчення серіалу Елісон змогла навіть перевершити його популярність. Вона отримала роль Лілі Олдрін - одного з ключових персонажів ситкому "Як я зустрів вашу маму", який сьогодні вважається класикою серед серіаломанів нарівні з "Друзями".

Зараз Елісон Ханніган 49 років, і її кар'єра, як і особисте життя, вдалася. Вона продовжує зніматися в своє задоволення, бере участь у діяльності благодійного фонду по боротьбі з раком молочної залози, і виховує двох дочок з чоловіком і колегою по серіалу "Баффі - переможниця вампірів" Алексісом Денісоф (зіграв невдаху-спостерігача Баффі, а потім - союзника Енджела Уеслі Віндема-Прайса).

Елісон Ганніган
Як виглядає Елісон Ганніган зараз / instagram.com/alysonhannigan

Раніше Главред розповідав, як зараз виглядає улюблена наложниця фараона Анк-су-Намун з фільмів "Мумія" - венесуельська акторка і модель Патрісія Веласкес.

Також читайте про те, як зараз виглядає "Зіта і Гіта" Хема Маліні, яка стала зіркою одного з найкасовіших фільмів Індії і зробила величезний внесок у популяризацію індійського кіно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти