StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зараз виглядає симпатичний Кері Магоні з фільмів "Поліцейська академія"

31 серпня 2023, 21:45
5812
Армія фанаток і визнання - Стів Гуттенберг завдяки комедії отримав шалену популярність.
Стів Гуттенберг
Стів Гуттенберг зіграв Кері Магоні в чотирьох фільмах франшизи Поліцейська академія / колаж: Главред, фото: imdb.com

У березні 1984 року на екрани вийшов перший з шести фільмів франшизи "Поліцейська академія", який зібрав у прокаті майже 150 млн. доларів та миттєво набув статусу культового.

Кримінальна комедія починається з того, що мер неназваного міста випускає указ, згідно з яким на поліцейську службу може бути прийнятий кожен - незалежно від статури, віку, переконань та ін. Для керівництва Поліцейської академії наплив "нестандартних" курсантів став трагедією, проте противитися рішенням мера вони не стали. У них з'явився свій план - влаштувати непідготовленим фізично і психологічним курсантам справжнє пекло, щоб ті йшли з навчання самі.

Серед таких недолугих учнів виявився Кері Магоні - молодий чоловік з лідерськими якостями і явною зневагою до субординації і суворих правил Академії. Від нього хотіли позбутися в першу чергу, але він потрапив туди на особливих умовах: навчання в Академії було для нього альтернативою в'язниці, піти сам він не міг, а виключати його не хотіли. Через цей конфлікт молодий курсант Магоні та його новоспечені друзі весь фільм потрапляють у різні смішні ситуації.

відео дня

Кері Магоні з'являється в перших чотирьох фільмах франшизи - з часом він звикається зі службою поліції, отримує звання сержанта і навіть стає викладачем в Поліцейській академії.

Чарівний і дотепний, зі слабкістю до жінок і миловидною зовнішністю Магоні моментально став улюбленцем глядачів. Його на екрані втілив у життя молодий актор Стів Гуттенберг, який після першої "Академії" прокинувся справжньою зіркою.

Стів Гуттенберг
Стів Гуттенберг у ролі Кері Магоні у фільмі Поліцейська академія / imdb.com

Кар'єра Стіва Гуттенберга склалася дуже успішно: він охоче знімався в інших фільмах, де повторював персонажів молодих людей, схожих на Магоні, однак і в складних драматичних ролях відчував себе комфортно. Має особисту зірку на Голлівудській алеї слави. Серед його найпомітніших кіноробіт: "Кокон", "Троє чоловіків і немовля, "Троє чоловіків і маленька леді", "Двоє: Я і моя тінь", "Вероніка Марс", та ін.

Всього на рахунку Гуттенберга 102 роботи в різних проєктах. Зараз акторові 65 років, він продовжує активно зніматися і займатися режисурою у власній виробничій компанії Mr. Kirby Productions.

Як Стів Гуттенберг виглядає зараз
Як Стів Гуттенберг виглядає зараз / instagram.com/steveguttenberg

Раніше Главред розповідав, як зараз виглядає улюблена наложниця фараона Анк-су-Намун з фільмів "Мумія" - венесуельська акторка і модель Патрісія Веласкес.

Також читайте про те, як зараз виглядає "Зіта і Гіта" Хема Маліні, яка стала зіркою одного з найкасовіших фільмів Індії та зробила величезний внесок у популяризацію індійського кіно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти