StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як одеситка Тодоренко відреагувала на обстріл Одеси

23 липня 2023, 15:16оновлено 23 липня 2023, 15:51
Тодоренко, як завжди, плювати на те, що росіяни обстріляли її рідну країну, а тепер ще й місто Одесу.
Зрадниця Тодоренко у всій красі
Зрадниця Тодоренко у всій красі / Колаж Главред, Фото Instagram / reginatodorenko

У день, коли терористична Росія жорстоко обстріляла рідне місто телеведучої українського походження Регіни Тодоренко - Одесу, сама телеведуча викотила відео свого веселого і чудового відпочинку в Туреччині на своїй сторінці в Instagram.

У день, коли кожен українець сумує за Свято-Преображенським собором, який розбила російська ракета, усміхнена Тодоренко показує, як купається в морі зі своїми дітьми, як щасливо посміхається і відмінно живе зі своїм чоловіком-росіянином Владом Топаловим.

Здавалося б, що вже немає більш глибокого дна, ніж те, на якому знаходиться Тодоренко. Але, як показує черговий ракетний удар російськими окупантами по Україні, їй є куди падати.

відео дня

Нагадаємо, раніше вона виклала фото в купальнику, яке здивувало своєю "порожнечею". Виявилося, що у Тодоренко зовсім не видно грудей, коли вона не в костюмі. У купальнику її груди виглядають просто чоловічим тілом, на яке наділи трикутники-купальник.

Раніше чоловік зрадниці України Регіни Тодоренко поділився секретами їх особистого життя. Так, пропагандистські телеграм-канали із задоволенням шерять відео, де Топалов розповідає про те, чи збирається він розлучатися з Тодоренко і розкриває дуже особисті речі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти