StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий шоумен зізнався, чи є у нього бронь та де бере гроші

21 серпня 2024, 11:58
146
Слава Дьомін розкрив подробиці своїх заробітків у сьогоднішніх умовах.
Слава Дьомін
Слава Дьомін новини - Слава Дьомін розповів про бронь та зарплату / колаж: Главред, фото: instagram.com/slavademin_official

Український радіо- і телеведучий Слава Дьомін зараз поєднує три роботи: на радіо Люкс ФМ, на телеканалі "ДІМ" і блогерська діяльність на різних платформах. При цьому шоумен зізнається - грошей йому часом не вистачає.

У середньому Дьомін отримує з усіх джерел 3-5 тис. доларів на місяць. Однак часом у нього бувають невдалі часи. Про це він розповів у коментарі для проєкту "Ранок у великому місті".

"Зараз, мені здається, мій прибуток складає від 3-х до 5 ти тисяч доларів на місяць. Я хочу тут уточнити. Монетизація на YouTube, але з цієї монетизації я отримую не так багато, інколи працюю в мінус. Бо мені треба заплатити за продакшн. У мене велика команда, яка працює над випусками. Минулий місяць у мене був по YouTube мінус", - поділився ведучий.

відео дня

Водночас Слава Дьомін зазначає - жодна з його робіт не забезпечує йому бронь від мобілізації, оскільки він працює як ФОП. "У мене немає трудової книжки на телеканалі. Я як ФОП виступаю, і вони мені просто оплачують мої послуги. Я не є офіційним працівником каналу, тому я не заброньований", - розповів шоумен.

Хто такий Слава Дьомін

Слава Дьомін - український телеведучий, шоумен, автор власного шоу на YouTube "Слава+", де до нього в гості заходять відомі українські особистості. Шоумен був одружений з Ксенією Міщенко. Пара провела у шлюбі 13 років і розірвала стосунки 2021 року. Але офіційно розлучення вони не оформили.

Ведучий зізнався, що їм ліньки йти до РАЦСу та заповнювати документи. Слава та Ксенія, як вони самі зазначили, залишилися друзями та виховують спільного сина.

Слава Дьомін народився у Львові й у нього було важке дитинство. Його мати била ведучого за будь-яку провину, а тепер він змушений платити їй аліменти.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська акторка та головна героїня першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розкрила ідеальні стосунки та прокоментувала заміжжя.

Також онука Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, висловилася про токсичних і заздрісних родичів, а також дала пораду, як правильно з ними спілкуватися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти