Відома телеведуча народила дитину і назвала його батька

8 березня 2021, 15:22оновлено 24 березня 2021, 16:37
Відома телеведуча опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook фото новонародженого малюка, якого за ручки тримають мама і тато.
Відома телеведуча народила дитину і назвала його батька
Василиса Фролова/ УНИАН

Відома українська телеведуча Василиса Фролова вперше стала матір'ю і народила сина. Фото малюка, якого за ручки тримають мама і тато, вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі в Facebook.

Повідомляється, що дитина з'явилася на світ на кілька днів пізніше запланованого терміну. Хлопчика назвали Родіоном.

У пості ведуча згадала Дмитра Котеленця, який, по всій видимості, і є батьком дитини. Раніше Фролова говорила, що батько дитини ‒ вкрай відома людина в телевізійному світі.

відео дня

До слова, Дмитро Котеленець - продюсер, який працює на телебаченні з 1996 року. Очолював різні підрозділи українських національних каналів. Продюсував спортивні, музичні, розважальні програми.

Зараз він викладає в Київському театральному університеті імені Карпенка-Карого і член журі Національної музичної премії YUNA.

Відома телеведуча народила дитину і назвала його батька

читайте такожЛілія Ребрик розчулила милим фото з доньками

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У відомого журналіста / медіаменеджера Дмитра Гордона і його дружини, телеведучої й головного редактора сайту Гордон Алесі Бацман народилася дочка.
  • Для 51-річного Гордона дочка стала сьомою дитиною. З 35-річною Бацман вони виховують тепер уже трьох дітей - новонароджену Ліану, Алісу і Санту
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти