Іван Дорн показав, як опанував новий популярний вид спорту

3 березня 2021, 12:00
Співак і музичний продюсер Іван Дорн став ведучим ювілейного сезону Орла і Решки та відправився до Португалії.
Іван Дорн
Іван Дорн / Новий канал

Співак Іван Дорн знявся в Орлі і Решка 2021, і з Олександром Гудковим показав красу Португалії. Ведучий отримав золоту картку, і скориставшись хорошою погодою відправився на пляж підкорювати популярний серед зірок вид спорту - вейксерфінг, коли серфер катається на дошці за гідроциклом, тримаючись за канат.

Неподалік від столиці Португалії знаходиться невелике рибальське селище Назаре, відомий у всьому світі як місце з найвищими хвилями, і став буквально Меккою вейксерфінгу. Іван Дорн розповів, як він "серфив" на тревел-проекті Орел і решка Новий сезон, який показує Новий канал.читайте такожМішель Андраде розповіла, що залишилося за кадром зйомок Орла і Решки

"Сказати, що це вау, як приємно, не можу. Вода холодна, та й хвилі б'ють. Це справжній екстрим! До першого разу, поки не впадеш, це дуже страшно, а далі вже нормально, - поділився враженнями Іван Дорн. - Дуже швидко втомлюються руки, але в той момент, коли їдеш на серфі, долаєш хвилі і ковзаєш на хребтах - думаєш: "Вау! Ось зараз я, як Бог!" Це випробування, але воно того варте".

відео дня
Іван Дорн
Іван Дорн / Новий канал

Вчив Івана Дорна мистецтву серфінгу професійний серфер Жоао де Маседо, який входить до п'ятірки кращих на гігантських хвилях. Обійшлося така розвага музиканту в три тисячі доларів, але з безлімітною золотою картою — все по плечу.

Іван Дорн
Іван Дорн / Новий канал

Тут же в Назаре любителі і професіонали підкорюютьнайбільш гігантські хвилі і б'ють світові рекорди Книги Гіннеса. Їх розмір часом перевищує 30 метрів у висоту! Але відчайдушних серферів стихія не лякає, тому в Назарі з'явився цілий рух big wave serfing.

На що ще Дорн витрачав гроші, і куди сума в 100 доларів закинула Олександра Гудкова - вже можна дивитися в випуску шоу Орел і Решка, який в повному обсязі доступний онлайн.

Нагадаємо, що творці Орла і Решки розповіли, як ведучий зламав ребро на зйомках, спробувавши екстремальний вид спорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти