Відомий комік зізнався, що страждав на депресію

3 липня 2020, 12:57оновлено 3 липня 2020, 14:19
347
Учасник Improv Live Show зробив несподіване зізнання.
Костя Трембовецький
Костя Трембовецький страждав депресією / Прес-служба

Учасник Improv Live Show Костя Трембовецький розповів про те, що в його житті був етап з жорсткою депресією.

Комік Костя Трембовецький, який грає в Improv Live Show з Євгеном Кошовим, зробив зізнання в інтерв'ю на ютуб-каналі Самвидав "Хороший погано депресивний подкаст".

Складно представити веселого, гуморні людини, який дарує сміх зі сцени, в депресії. Тим не менш, Костя Трембовецький відчув усі особливості пригніченого стану на собі. Причому востаннє це сталося зовсім недавно – на карантині.

"Депресія – це стан пригнічення, апатія, відсутність життєвих сил. І у мене таке було пару раз точно, – згадав Костя під час зйомок "Хорошого, Поганого, Злого Подкасту".

Він поділився своїми переживаннями з ведучим і слухачами.читайте такожНа які концерти сходити - у Києві відновив роботу Caribbean Club

"Це коли через свої внутрішні процеси ти не можеш висловлювати емоції, перестаєш посміхатися. У мене на карантині так було. Я ледве знаходив у собі сили включити телевізор. Прокидався зранку і дві години просто лежав, а тільки потім увімкнув його. Одного разу читав, що депресія – це пік мозкової активності людини: в голові так багато всього відбувається в цей момент, що, грубо кажучи, нічого не відбувається зовні. Ти просто "ходячий труп", - розповів він.

Добре, що на сцені, в якому емоційному стані коміки не знаходилися, вони завжди веселяться. Сміхотерапія – найкращі ліки якщо не від депресії, то, принаймні, для підвищення імунітету. А в епідемію коронавіруса це просто необхідно.

Хороший поганий депресивний подкаст з Кісток Трембовецким дивитися онлайн:

Як жартує Костя Трембовецький на сцені, можете побачити у випусках Improv Live Show на Новому каналі і подивитися вживу на сцені Caribbean Club

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти