StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Їх ніхто не чекає: королівська сім'я поставила Гаррі та Меган на місце

6 серпня 2023, 03:20
Пристрасті розпалюються напередодні річниці смерті королеви Єлизавети II.
Принц Гаррі, Меган Маркл, король Чарльз III, королева Камілла
Принца Гаррі і Меган Маркл не покликали на річницю смерті Єлизавети II / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Британська королівська сім'я все більш явно демонструє бунтівним герцогам Сассекським, що їм не раді при дворі. Конфлікт між родичами тягнеться з 2020 року, коли принц Гаррі і його дружина, колишня акторка Меган Маркл, склали з себе королівські зобов'язання, і спішно покинули Великобританію.

Після цього в пресі невичерпним потоком з'являються нові невтішні коментарі втікачів про родичів. Скандальні інтерв'ю та мемуари загострили стосунки Сассекських з королівською родиною, яка тепер не бажає бачити їх при дворі.

Як повідомляє The Sun, принца Гаррі і Меган Маркл, за рішенням старших членів сім'ї, не запросили на урочистий захід, присвячений першій річниці смерті королеви Єлизавети II, який має відбутися на початку вересня в замку Балморал.

відео дня

Примітно, що Сара Фергюсон та її колишній чоловік принц Ендрю, вельми скандальна фігура британської королівської сім'ї, вже запрошені на вечір пам'яті.

Також видання зазначає, що герцоги Сассекські, які з великим небажанням залишають США, де вони влаштувалися після втечі, будуть знаходиться в Європі в той же період, відкривати "Ігри Непереможних", коли планується сімейне зібрання.

Раніше фотограф та близький друг сім'ї Сассекських розповів, що відбувається між принцом Гаррі та Меган Маркл, яким вперто приписують сварку, насправді.

Також стало відомо, що Меган Маркл в США спіймали на брехні. Через недобросовісно виконану роботу їх в Америці, куди обидва так прагнули, стали називати "королівськими шахраями".

Інші новини про Меган Маркл і принца Гаррі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти