Ідеальна пара на Кохання на виживання розпалася через 150 доларів

16 жовтня 2020, 10:39
Учасники шоу Кохання на виживання з Олегом Кензовим пережили найгірший скандал, який призвів до розриву їхніх стосунків.
Кохання на виживання 2020
Кохання на виживання 2020 / Новий канал

У новому випуску шоу Кохання на виживання Антон і Арміне намагалися заробити 150$ в ресторані на пляжі в Перу, але ця затія поклала край їхнім відносинам.

Ця пара учасників реаліті Кохання на виживання, яке показує Новий канал, здавалася ідеальною. Якби не одне "але". Антону страшно не подобалося, що після роботи в ресторані його дружина Арміні приділяє йому мало уваги.

"Я проти того, щоб вона працювала – - каже хлопець. - Потрібно більше часу присвячувати чоловікові. Мені доводиться все самому робити по дому. Я перетворююся не просто в кухаря, а в жінку, яка чекає свого мужика з роботи".

відео дня

У Перу Антон зміг побути в шкурі дружини, але це завдання стало для них останнім.

"Парі приготували особливе випробування. Вони повинні були за день заробити в ресторані 150 доларів, - розповідає ведучий Олег Кензов. - Для цього учасники готували Перуанські страви і пропонували їх гостям. До обіду готувала Арміне, а продавав страви Антон. Після обіду пара змінилася ролями".

Але вся робота дісталася дівчині - і в першій і в другій половині дня. Хлопець скаржився, що перуанці просто його не розуміють. Аріме знайшла в чоловіка егоїзм з цього приводу.

"Він думає тільки про себе, – злиться Арміне. - Хіба мені легко було пропонувати людям їжу? Потрібно вміти знаходити вихід з будь-якої ситуації. Зрештою він психанув і все кинув"

Більш того, влаштував дружині скандал.

Кохання на виживання 2020
Кохання на виживання 2020 / Новий канал

"Хіба можна було дозволити собі лаятися на очах у клієнтів? - дивується ведучий. - У Антона всі були винні: Іспанська мова, офіціанти, Арміне, хто завгодно, тільки не він".

Випробування пара провалила, а подорож в Перу для них закінчилося розривом відносин.

Як інші пари переживають нелегкі випробування - можна побачити щовівторка о 19-00 на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти