StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хотіла підставити Білик, а знову попалася сама: Аліна Паш не вилазить зі скандалів

19 травня 2022, 20:36
Аліна Паш "спалила" сама себе.
Аліна Паш, Євробачення 2022
Аліна Паш потрапила в скандал, з якого не може вибратися / УНІАН

Переможниця національного відбору Євробачення 2022 року Аліна Паш не припиняє кочувати з одного скандалу в інший. Або точніше, скандал з її відвідуванням окупованого Криму, триває, але вже з новими подробицями.

Зокрема, нещодавно співачка поскаржилася на чергову війну хейта і повідомила, що відвідувала окупований Крим в якості бек-вокалістки української виконавиці Ірини Білик.

Цим самим виконавиця підтвердила, що перетинала кордон з боку Росії, а не України, як вона доводила раніше фейковими документами.

відео дня

читайте такожАліна Паш розповіла, як вона виступала в окупованому Криму з Білик

Сама Ірина Білик визнала, що вона виступала в окупованому Криму. Водночас Паш намагалася довести, що потрапила на півострів через Херсонську область. Фотодокази опублікував відомий активіст Сергій Стерненко у своєму Telegram.

"Кілька місяців тому я повідомив, що тоді ще переможниця відбору на Євробачення від України Аліна Паш відвідувала окупований Крим авіарейсом через Москву і підробила довідку від прикордонників про те, що вона нібито їздила в Крим через Херсонщину. Завдяки викриттю брехні Аліни вона була дискваліфікована, а замість неї на конкурс поїхала група Kalush.За підробку документів її так і не покарали, а за свою брехню Паш не вибачалася", - пише Стерненко.

Він також повідомляє, що днями Паш заявила, що була в окупованому Криму тоді не одна. А з Іриною Білик. Нібито це був виступ на весіллі, і Паш була там на бек-вокалі. "Але у мене хороша пам'ять, і я відразу згадав деталі скандального польоту в окупований Крим Білик. Вона була в окупованому Криму 11-12 серпня 2015 року. Вона сама зізналася, що літала в Крим через Москву і порушила цим закон. "Спалив" Білик тоді Філіп Кіркоров, який виклав з Білик спільне фото з фестивалю" Дитяча Нова хвиля", який кафіри проводили якраз з 11 серпня. Білик виправдовувалася, і говорила, що зустріч з Кіркоровим була випадковою, а сама вона літала начебто на весілля", - пише Стерненко.

Активіст також вказує на цікаві збіги: якраз 12 серпня того року Аліна Паш полетіла з Москви до Криму. За її словами, на весілля і разом з Іриною Білик. "Відповідно, цим Аліна Паш тільки підтвердила, що острів вона відвідувала незаконно. Чи була вона теж на пропагандистському фестивалі - питання відкрите. Але надавши нові деталі, Аліна Паш показала, що вона брехала про політ до Криму, брехала про довідку і до останнього заперечувала своє порушення закону. Та зараз сама все і спалила", - додає він.

"Зараз Аліна знову скаржиться на" невиправданий" хейт в її бік. Але не вибачається за брехню і підробку. Не визнає, що до останнього нам усім свідомо говорила брехня. Вдає, що все нормально", - пише він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти