StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ледве дихає: госпіталізованому російському співаку стало гірше

15 травня 2024, 23:21
3973
Артистові Миколі Носкову стало гірше і його стан ще важчий.
Микола Носков перебуває в лікарні
Микола Носков все ще перебуває в лікарні / Фото Российская газета, Pixabay

Російський співак Микола Носков, який опинився в лікарні і перебуває у стані середньої тяжкості, отримав ще одне ускладнення.

За даними російського пропагандистського телеграм-каналу Mash, у Носкова на тлі пневмонії діагностували закупорку легеневої артерії.

Хто такий Микола Носков

Микола Носков - радянський і російський музикант, співак, композитор. Володар російських музичних премій "Золотий грамофон" і "Овація".

відео дня

Як написав канал, лікарі діагностували тромбоемболію на тлі пневмонії. Артист перебуває в середньо-важкому стані. Пропагандисти також пишуть, що також у музиканта розвинулася дихальна недостатність.

"Ситуацію ускладнює дисбактеріоз кишечника. До цього Носков скаржився на сильні болі в правих руці та нозі. Лікарі коригували терапію і призначили йому сильніші препарати", - повідомили медики.

Нагадаємо,раніше 68-річного народного артиста РФ екстрено госпіталізували із запаленням легенів. Медикам довелося боротися не тільки з ним, а й із наслідками інсульту, який музикант переніс 2017 року, але так і не відновився.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини

Нагадаємо, раніше українська бізнесвумен і блогерка Катерина Реп'яхова, яка перебуває у стосунках зі співаком Віктором Павліком уже понад 8 років, повідомила новину, яка стосується здоров'я співака.

Раніше також співак Микола Басков, який підтримує військове вторгнення Росії в Україну, несподівано зізнався у своїй чоловічій неспроможності.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти