Екс-пацанка Влада Роговенко вперше стала мамою

6 жовтня 2020, 13:05оновлено 6 жовтня 2020, 13:52
Учасниця реаліті шоу на Новому каналі Влада Роговенко народила свого первістка в рідному Дніпрі.
Влада Роговенко
Влада Роговенко / прес-служба

Колишня учасниця Супер-моделі і Від Пацанки до панянки на Новому каналі Влада Роговенко народила хлопчика в 1-му пологовому будинку міста Дніпро.

Останні кілька тижнів підписники влади Роговенко пильно стежили за її Insta-сторіс, щоб не пропустити новину про народження первістка. І нарешті ввечері 5 жовтня, вона повідомила, що вирушила в пологовий будинок.. Малюка назвали Марком.

"Я найщасливіша 5.10.2020", - підписала вона пост в Instagram і додала позиціонування в 1-му пологовому будинку Дніпра.

відео дня

До цього, близько полудня вона публікувала рекламний пост, і писала, що збирається в пологовий будинок.

Влада Роговенко
Влада Роговенко народила / Instagram

Оскільки коханого екс-пацанки поруч не було, і він у плаванні, до лікарні її повезла подруга Ольга. Цікаво, що дівчата не відразу вирушили в пологовий будинок, по дорозі вони вирішили "заскочити" на пошту.

"Перед пологовим будинком ми вирішили заїхати на пошту, тому що мені прийшло дуже багато посилок – повідомила передплатникам Влада Роговенко. - І встигли! Сутички-непередавані відчуття. Коли все почалося, я не розуміла, як мені це пережити".

Влада Роговенко зізналася, що в пологовий будинок вона приїхала за пару годин до того, як малюк з'явився на світ. А більшу частину сутичок дівчина просто проспала.

"Половину перейми я проспала, навіть не звернула уваги – ну, тягне живіт і тягне, не смертельно ж. Зранку ще встигла на пошту з'їздити, сорочку собі погладити, прання закинути, і тільки потім вирушила в пологовий будинок. Коли перейми посилилися, стало нестерпно боляче. У лікарні кричала, як божевільна, поки не зробили епідуральну анестезію. Завдяки їй трохи прийшла до тями, а то все як в тумані було", - розповіла Роговенко в коментарі Новому каналу.

Нагадаємо, Влада Роговенко повідомила про свою вагітність спочатку травня, після закінчення телевізійного шоу Від пацанки до панянки 2020.

Блогерша Влада Роговенко планує другу дитину, а весілля з батьком свого сина вона зіграла ще до його відплиття в рейс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти