Дмитро Комаров з дружиною зворушливо привітали з прийдешнім Новим роком

31 грудня 2020, 14:15
Телеведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров разом з Олександрою Кучеренко показали фото на сонячному пляжі з новорічною ялинкою.
Діма Комаров та Олександра Кучеренко
Діма Комаров та Олександра Кучеренко / Instagram

Діма Комаров розповів, що спеціально зробив перерву в своїх подорожах перед Новим роком, щоб провести час з дружиною і відзначити свято в процесі перезавантаження.

Діма Комаров привітав усіх з Новим роком і підвів свої підсумки 2020 року, що минає. На фото вони з дружиною Олександрою Кучеренко позують на пляжі з морем за спиною, проте з нарядною новорічною ялинкою перед собою.

"Дякую, 2020-й, ти мене багато чому навчив, багато змусив переосмислити, переформатувати, перезавантажити. Ти був непростий для всіх людей. Більшості з нас поставив на шляху найскладніші випробування, а просто випробування - всім без винятку. Але я проводжаю тебе з вдячністю і словами "Дякую за те, що ти був". Без тебе не було б 2021, і всі ми не змогли б загадати бажання в сьогоднішню ніч. Дружно зустрічаємо 2021 і просимо, щоб він подарував нам з вами якомога більше любові. У всіх розуміннях, проявах і сферах життя. Щоб все, що відбувається в нашому житті, було з любов'ю. Щоб з любов'ю прокидатися і посміхатися. Просто тому, що настав новий день, і я його проживу. З любов'ю йти на улюблену роботу. З любов'ю займатися улюбленими хобі. З любов'ю приходити до найулюбленіших, близьких і дорогих, багаторазово збільшуючи концентрацію любові в просторі", - бажає Діма Комаров.

відео дня

Діма Комаров зробив кілька слушних порад з приводу боротьби з негативом, і нагадав про карантин.

"Хочеться відчувати навколо тільки любов і позитив. І взагалі не хочеться негативу і агресії. Так, в такі періоди негатив можна зрозуміти. Але з ним ще гірше. Давайте частіше посміхатися один одному, нехай навіть на обличчі медична маска. Посмішка і любов видно через неї. По очах. Давайте простягати руку, якщо комусь поруч потрібна допомога. Не проходити повз. Не лаятися і не сваритися. Взагалі не звертати увагу на дрібниці типу подряпини на екрані телефону або порвалася одягу. Не реагувати на злі коментарі в соцмережах і не писати їх. І ще 1001 дрібниця. Люди часто засмучуються через дрібниці, а сваряться через дрібниці. А потім про це шкодують", - нагадав він.

Комаров підкреслив, що немає нічого важливішого за здоров'я і життя.

"Цей рік особливо явно проявив давно відому істину - немає нічого важливішого за здоров'я і життя. Все інше взагалі не важливо. Взагалі. Але чомусь, щоб зрозуміти цю просту істину, потрібні серйозні випробування - такі, як в 2020. Міцного здоров'я всім! І впевненості в тому, що все буде добре. Особливо, якщо поруч близькі люди. Бережіть їх і не сваріться", - радить ведучий.

Нагадаємо, вранці шоу Сніданок з 1+1 вже провів Новорічний випуск і йде на канікули.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти