StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

День гідності та свободи: Софія Ротару не змогла стримати емоції у свято

21 листопада 2023, 14:28
3790
Софія Михайлівна шанує традиції, які з'явилися в період сучасної історії України.
Софія Ротару
Софія Ротару привітала з Днем гідності та свободи / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Українська співачка Софія Ротару не забуває нагадувати співвітчизникам про свою підтримку країни під час війни - нехай вона не дає інтерв'ю з гучними заявами і не завалює соціальні мережі розповідями про свою благодійну діяльність, артистка все ж залишається на боці України.

Так сьогодні, коли вся країна відзначає День гідності та свободи - річницю початку Революції гідності, Ротару не змовчала, та висловила свою думку стосовно свята.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала барвисту листівку із зображенням карти України, розфарбованої кольорами національного прапора та традиційним квітковим орнаментом. Над країною в яскравому спалаху світла пролітає білий голуб - символ надії і миру.

відео дня

Також Софія Михайлівна залишила емодзі серденька і коротке, але від того не менш урочисте і щире, привітання: "З Днем Гідності та Свободи!" Співачка, як і багато хто з українців, з початком повномасштабної війни стала з особливим трепетом ставитися до подібних дат в сучасній історії.

привітання від Софії Ротару
Софія Ротару привітала з Днем гідності та свободи / instagram.com/sofiarotaru.official

Раніше путіністка Евеліна Бледанс, яка мало не стала невісткою Софії Михайлівни, розкритикувала Ротару за підтримку України та поглумилася над віком артистки.

Також Софія Ротару поділилася зворушливим спогадом про покійного чоловіка - співачка показала рідкісне весільне фото з Анатолієм Євдокимовим.

Інші новини про Софію Ротару:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти