StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дьомін розповів, чому не варто хейтити Брежнєву

26 жовтня 2022, 10:10
Телеведучий Слава Дьомін навів аргументи, про які мовчить сама співачка Віра Брєжнева.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва / instagram.com/ververa

Український телеведучий Слава Дьомін несподівано заступився за українську співачку, яка потрапила в скандал, пов'язаний з її приналежністю, Віру Брежнєву.

У своїй програмі на YouTube ведучий пояснив, чому не варто хейтити співачку.

"Віра і Таня (співачка Tayanna-авт.) під час війни відкрили волонтерський штаб у Польщі, а тепер ще й зробили пісню. Я особисто знайомий з Вірою Брежнєвою. І точно знаю, що вона підтримує Україну з першого дня і багато що робить для України та українців", - розповідає він.

Дьомін також додає, що на його думку, Брежнєвій варто говорити про те, що вона робить. "Єдине, що я кажу Вірі, що про це потрібно говорити. Але є такі артисти, які не люблять понтуватися своїми вчинками. Просто тихенько роблять і потім до речі за це отримують незаслужений хейт", - додає Дьомін.

Телеведучий також вважає, що і сам може нарватися на критику з боку спільноти. "Я знаю, що багато хто зараз напишуть, що я відбілюю свою подругу. Ну це ваше право так думати. Точно також, як і моє право говорити те, що я хочу", – підсумував Дьомін.

читайте такожВіра Брежнєва злякала фанатів змарнілим видом

Нагадаємо, раніше Брежнєва спільно з іншою українською співачкою Tayanna (Тетяна Решетняк), зробила для шанувальників своєї творчості несподіваний сюрприз - разом артистки випустили пісня під назвою Вишиванка.

Композицію вокалістки виконали під інструментальну музику українською мовою. Текст-наслідування українським народним пісням. І Таянна і Брежнєва несподівано органічно зазвучали в ліричній пісні на етнічний мотив.

Другий сюрприз для шанувальників - Віра Брежнєва змінила творчий псевдонім на мононім VERA. Чи означає Це новий виток в кар'єрі артистки, поки не відомо.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти