Що має бути в жіночій сумочці - поради від Тетяни Мокріді

28 січня 2021, 17:12оновлено 28 січня 2021, 19:12
Директор Школи леді на проекті Від пацанки до панянки журналіст Тетяна Мокриді зізналася, що носить з собою в сумочці.
Жіноча сумочка
Що має бути в жіночій сумочці / Pixabay

У жіночій сумочці можна знайти все що завгодно. Іноді дами жартують, що сумочка - це місце, куди вміщається все, але нічого не знаходиться.

Однак це не склад непотрібних речей, її зміст має бути практичним але не громіздким. Саме це вирішила розтлумачити директор Школи леді в реаліті "Від пацанки до панянки", яке показує Новий канал.

Тетяна Мокріді склала свій список головних речей, які повинні бути в жіночій сумочці.

відео дня
  1. Антисептик-спрей - "Погодьтеся, без нього ми вже нікуди не виходимо за межі будинку", - говорить вона.
  2. Маски - "Медичні нові і упаковані, - розповідає директорка. - Впевнена, що цей аксесуар вже назавжди в нашому побуті".
  3. Рукавички - "Гумові, як необхідність захисту від вірусу", - пояснює Тетяна.читайте такожВід пацанки до панянки 2021 - що буде в 5 сезоні
  4. Телефон - "Це найбільш необхідна річ, - каже директор. - Цей гаджет сьогодні значно полегшує вміст сумочки. Адже в ньому: органайзер, фото рідних, ділові листування, копії документів і навіть банківські картки".
  5. Портативний акумулятор - "Щоб ваш телефон 24/7 був на зв'язку, - розповідає Тетяна. - Так ви збережете свої нерви і нерви рідних".
  6. Косметичка - "У ній повинна бути косметика, яка допоможе швидко підправити макіяж, - пояснює директор. - У мене це пудра, помада, туш, тіні і рум'яна. Її зміст кожен формує під себе. Адже якщо ви відразу після спортзалу їдете на роботу, то необхідно зробити макіяж з нуля. Звичайно, тоді і косметичка буде більше. А ще в неї можна покласти краплі для очей і предмети жіночої гігієни".
  7. Гребінець - "Він допоможе бути охайною у вітряну погоду, коли сніг і дощ", - каже Тетяна.
    Тетяна Мокріді
    Тетяна Мокріді / прес-служба

  8. Гаманець - "Часто саме для нього ми і беремо сумку, - пояснює директорка. - Адже в гаманці-гроші, банківські картки та картки для знижок".
  9. Парфуми - "Рекомендую купити капсулу і наповнювати її улюбленим ароматом, - каже Тетяна. - Це зручно і не треба носити великі флакони. Духи швидко вивітрюються і випаровуються, а "улюблений одяг" повинен бути завжди з вами".
  10. Сухі та вологі серветки -"Це необхідність, з якою вам завжди буде комфортно, - пояснює директорка. - Адже ними можна витирати обличчя, руки, взуття"
  11. Пластир - "Ви взули нові туфлі, натерли ноги або порізали пальці? Пластир завжди має бути поруч", - каже Тетяна.
  12. Ліки - "Кожен має свої проблеми зі здоров'ям, тому рятувальні таблетки носите з собою", - рекомендує директор.
  13. Книга або навушники - "Ви нервуєте в пробках, чекаєте зустрічі або дітей із занять в гуртках-читайте або слухайте музику", - каже Тетяна
  14. Еко-сумка- "Тренд сучасності в усьому світі-відмова від пластику, - пояснює директор. - А сучасна жінка часто після роботи заїжджає за продуктами в магазин. Щоб не пакувати товари в сумку, акуратно покладіть їх в шопер".
  15. Сонцезахисні окуляри - "Щоб захистити очі і уникнути мімічних зморшок", - з посмішкою каже Тетяна.
Тетяна Мокриді, сумка
Тетяна Мокріді - сумка / прес-служба

А ще директор демонструє на фото свою улюблену вечірню сумочку з дерева. Вона зізнається, що в ній поміщається тільки помада, телефон, маленький гаманець і капсула з духами.

Нагадаємо, прем'єра реаліті Від пацанки до панянки відбудеться 1 березня о 19: 00 на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти