StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишній чоловік Лорак показав, як виглядає їх спільна доросла дочка

9 червня 2023, 20:33
Дочка Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу Софія виглядає доросло на свої роки.
Мурат Налчаджіоглу, Лілія Реус
Мурат Налчаджіоглу і його молода дружина Лілія Реус / instagram.com/__l_i_l_i_a___

Колишній чоловік путіністки Ані Лорак, яка замовчує звірства російських окупантів щодо України, показав, як виглядає їхня спільна донька Софія.

На своїй сторінці в Instagram, Мурат Налчаджіоглу показав фото дорослої доньки-підлітка. Вона традиційно зробила гримасу, з'явилася в мішкуватому одязі і з фарбованим волоссям.

Тим часом, Мурат явно проводить з дівчинкою багато часу. Вона - часта гостя його сторінки і він не в перший раз возить її відпочивати. Турецький тато ніжно звертається до дочки, називаючи її "моя любов".

відео дня
Донька Ані Лорак святкує день народження
Донька Ані Лорак святкує день Народження / Фото Instagram / muratnalca

В цілому, Софія набагато частіше з'являється в профілі у батька, ніж у зіркової матері-зрадниці Лорак. Зараз у співачки, мабуть, зовсім немає часу, адже вона зайнята пошуком заробітку, а також своїм йога-інструктором, з яким буквально нещодавно закрутила роман.

Донька Ані Лорак святкує день народження
Началджиоглу явно любить свою дочку / Фото Instagram / muratnalca

Нагадаємо, раніше стало відомо, що запроданка Ані Лорак, яка підтримує Росію в її жорстокому військовому нападі на Україну, не залишає спроб заробити грошей. В Україні, зі зрозумілих причин, вона ніколи вже не зможе виступити. Однак і в її улюбленій терористичній Росії їй також не раді. Тому їй залишається єдине - гастролювати по курортних містах і співати перед ліберальними товстосумами, які ще й при цьому будуть їсти і пити.

30 травня Москву і передмістя з елітним селищем Рубльовка атаковали БПЛА. У мережі з'явилися фото з вотермарком SHOT, на якому видно наклейку "Ані Лорак. Фонд помсти" на уламках дрона. Українці почали писати, що це збитий сьогодні дрон під Москвою, і дякувати Ані Лорак.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти