StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня Остапчука розповіла, яка серйозна операція очікує на неї і чому

30 листопада 2023, 15:30
Христина Горняк планує лягає під ніж хірурга в Австрії.
Христина Горняк
Христина Горняк готується до операції/ колаж: Главред, фото: instagram.com/kristygor

Українська блогерка та нотаріус Христина Горняк, яка не раз скаржилася на проблеми зі здоров'ям, схоже, зважилася на серйозну операцію.

За її словами, гострої необхідності видаляти нирку - немає. Однак, він все ж піде на операцію. Госпіталізувати її будуть в Австрії.

"Лікар спокійно каже, що у мене немає показань робити цю операцію екстрено, і завтра, та й взагалі, я можу так жити. Тому що давно живу на одній (нирці - авт.), і нічого не турбує! Так, я в групі ризику, якщо якесь запалення нирок, тоді буде не "вау", потраплю екстрено в лікарню, але ніхто не знає, буде чи ні", - поділилася молода жінка на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"Перш ніж я планую вагітність, потрібно видалити цю нирку. І це моя основна мотивація. Доктор Крістіан не вважає, що це якось впливає на вагітність, так якщо раптом інфекція при вагітності, то так, є ризики, якщо вчасно не помітити. І це все "якщо".... Ще раз підкреслив, що я абсолютно здорова людина, що я можу жити як жила, виключити тільки Екстремальний спорт (я не по екстриму), не курити (я не курю), вино пити, як пила можу (щастя немає меж) і є можу теж все! Раз на півроку перевіряти кров і здорову нирку", - додала вона.

Пост про здоров'я Христини Горняк:

"Тобто, видаливши її в моєму житті нічого не зміниться, тому що вона не несе вже давно ніяку функцію, крім того, що в ній близько 400 мл рідини", - підсумовує вона.

Нагадаємо, раніше на сторінці Гірник в Instagram з'явився ролик, на якому блогерка виконує запальні па прямо на кухні під пісню групи АВВА Dancing Queen. При цьому танцювала Христина босоніж, в пікантному нижній білизні і чоловічій сорочці в клітку.

Колишня дружина Остапчука розповіла, чому вигороджує шоумена навіть після розставання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти