StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Буряти домоглися скасування концерту Крістіни Орбакайте

20 січня 2024, 13:53оновлено 20 січня, 16:36
973
Вони вважають, що Крістіна Орбакайте повинна підтримати війну в Україні.
Крістіна Орбакайте готова виступати в Росії
Крістіна Орбакайте готова виступати в Росії, але буряти проти / Колаж Главред, фото Instagram / orbakaite_k

Міністерство спорту і молодіжної політики Бурятії заявило про скасування концерту дочки Алли Пугачової, яка не підтримала напад Росії на Україну, співачки Крістіни Орбакайте через звернення громадських діячів.

Як повідомляє пропагандистське видання Відомість, виконавиця мала виступити у фізкультурно-спортивному комплексі Улан-Уде 13 березня.

"Крістіна Орбакайте не входить до списку іноземних агентів, її діяльність офіційно не заборонена в Російській Федерації. Але, враховуючи думку громадян і громадських організацій Бурятії, концерт артистки у фізкультурно-спортивному комплексі не відбудеться", – повідомляється на сторінці Міністерства у "в контакті".

відео дня

17 січня видання "Байкал-Daily" повідомило, що жителі Улан-Уде виступили за скасування концерту Орбакайте через те, що вона "так і не позначила свою позицію" з приводу військового нападу на Україну. Городяни вважають, що співачці в Бурятії не місце, відзначало видання.

18 січня видання уточнило, що проти концерту виступили і представники громадської організації ветеранів "Бойове братство", а також Громадська палата Бурятії.

Видання також повідомляє, що в березні 2023 року глава Адміністрації Ростова-на-Дону Олексій Логвиненко заявив про скасування концертів Валерія Меладзе, Ані Лорак і Олександра Ревви. До цього організатор проекту Rostov Roof Live Армен Геворкян розповів агентству про скасування концертів рок-груп "Машина часу", "ДДТ" і "Мумій Троль". Вони повинні були відбутися в Ростові-на-Дону в цьому році. Як заявив Логвиненко, жителі міста не сприймають виступи артистів, які не підтримують війну в Україні.

Нагадаємо, раніше подруга російської співачки Алли Пугачової, яка не підтримала тероризм Росії щодо України, виявляється хворіє з молодості невиліковним захворюванням-подагрою.

Втім Примадонні вистачає мудрості і почуття гумору захистити свою сім'ю. Співачка висміяла своїх хейтерів в рф, яким не дає спокою її висловлювання про рабів і холопів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти