StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бріджертони, Корона та інше: Netflix запустив повністю українську версію

1 жовтня 2021, 12:20
У компанії кажуть, що українська стала однією з більш ніж тих десятків мов, на яких Netflix дивляться мільйони людей у всіх куточках світу.
Netflix
Netflix запустив повністю українську версію / ua.depositphotos.com

Популярний у всьому світі сервіс потокового перегляду відео Netflix запустив версію інтерфейсу українською мовою. Про це йдеться в офіційному пресрелізі компанії.

Причому фільми і серіали сервісу будуть доступні не тільки з оригінальним звуком і українськими субтитрами, а й з дубляжем українською мовою. Таким чином, українська стала однією з більш ніж 30 мов, на яких Netflix дивляться по всьому світу.

"Тепер багато улюбленого контенту, включаючи відомі фільми і серіали Netflix, доступно українською мовою. Наша головна мета - забезпечити краще обслуговування і розважальний контент для глядачів з повним доступом до фільмів, серіалів і шоу на всіх екранах, в будь – який час і в будь-якому місці", - заявили в Netflix.

відео дня

Зараз серед серіалів Netflix доступні в українському дубляжі: Академія Амбрелла, костюмований серіал Бріджертони, комедійно-драматичний серіал сексуальне виховання, історична телевізійна драма Корона, науково-фантастичний мультфільм Мітчелли проти машин, міні-серіал Ферзевой Гамбіт і багато інших.

Бріджертони, Корона та інше: Netflix запустив повністю українську версію

Крім того, у Netflix з'явилися офіційні сторінки українською в соцмережах Facebook, Instagram і на порталі YouTube. Також користувачам доступний україномовний сервіс підтримки у форматі чату і голосового зв'язку через додаток в період з 15:00 до 23:00.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які шоу і серіал є найбільш переглядаються на Netflix в Україні.

У список увійшов п'ятий сезон мультсеріалу рік і Морті, другий сезон французького серіалу Люпен, серіал Хороший доктор і кілька інших.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти