StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Близький друг Дорофєєвої розповів, як її змінили стосунки з Кацуріним

2 серпня 2023, 18:56
Бурхливий роман і несподіване весілля Додо все ще активно обговорюється в світських колах.
Надя Дорофєєва, Олексій Завгородній, Positiff
Positiff розповів, як роман з Кацуріним змінив Дорофєєву / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Вже місяць вирують пристрасті навколо таємного весілля співачки Наді Дорофєєвої і ресторатора Міші Кацуріна - одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу підкинула шанувальникам справжню "бомбу".

Втім, для близького оточення молодят їх одруження не стало сюрпризом. Принаймні для друзів Додо. Її близький друг і колишній колега Олексій 'Positiff' Завгородній розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну про зміни, які відбулися в Наді після того, як вона закрутила роман з Кацуріним.

Позитив розповів, що нові стосунки, на його погляд, зробили артистку кращою. Принаймні перший рік, який Кацурін і Дорофєєва провели разом, зробили її більш відкритою для світу, вважає музикант.

відео дня

Завгородній підкреслює: "Скажу точно, що вона стала більш відкритою. Переді мною точно. Більше йде на контакт. Головне, що вона - щаслива. І це відчувається повністю. Вона не париться, у неї немає проблем".

Раніше колишній чоловік Дорофєєвої, співак і комік Володимир Дантес висловився про весілля Дорофєєвої і Кацуріна, та розповів, як вони спілкуються після розлучення.

Також Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Кацуріним - недоброзичливці переслідують їх з того моменту, як громадськості стало відомо про їх роман.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти