StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Без містики не обійшлося: ведучий "Битви екстрасенсів" згадав, як ледь не загинув на Балі

9 жовтня 2021, 18:00
За словами Костіцина, в його житті неодноразово відбувалися дивні, неоднозначні події, попри дуже практичний погляд на життя.
Павло Костіцин
Павло Костіцин ледь не потонув у морі / instagram.com/pavlokostytsyn

Відомий український актор та режисер, багаторічний ведучий "Битви екстрасенсів" Павло Костіцин неодноразово підкреслював, що у нього дуже практичний погляд на життя. Але деяким випадкам ведучий не може знайти раціональне пояснення.

За словами зірки, він багато разів був на межі життя і смерті. Але останній інцидент, який стався кілька років тому на Балі, його взагалі вибив з колії. Виявляється, що якимось містичним образом хвилею потягнуло Павла в море і він ледь не потонув. Про цю історію ведучий розповів в ефірі телеканалу LIVE.

"Зворотним тяжінням, хвилею в море мене потягнуло. Враховуючи навіть те, що я прекрасно плаваю, можу затримувати дихання… І ось в найвідповідальніший момент, коли я починаю думати про те, що я не вилізу на ці скелі або травмуюся і помру від втрати крові… Як на килимі-літаку, як у казці, хвиля бере мене і на плоский камінь ніжками ставить. І навіть жодної подряпини, нічого", – згадував ведучий.

Попутно в програмі Костіцин зізнався, що вважає за краще не ділитися інформацією про своє особисте життя.

"Не втомлююся повторювати: щастя любить тишу. Питання особистого життя для мене на цей час вирішене, до того ж більш ніж два з половиною роки тому – пояснив він.

Хто такий Павло Костіцин

Павло Костіцин – український телеведучий, шоу-мен і актор, режисер-постановник. З жовтня 2007 року веде реаліті-шоу "Битва екстрасенсів" на телеканалі СТБ.

З березня 2010 року веде "Містичні історії з Павлом Костіциним". З 2009 року Павло Костіцин відомий як шоу-мен і ведучий щорічних церемоній нагородження українського рейтингу народних уподобань "Фаворити успіху".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти