Асмус охрестила своїх хейтерів божевільними за новий скандал

16 жовтня 2020, 15:28
Хвора коронавірусом Христина Асмус не витримала істерики хейтерів в соцмережах, і написала емоційне звернення.
Христина Асмус
Христина Асмус / Instagram

Христина Асмус публічно зізналася, що у неї почався коронавірус, і про свою самоізоляцію, на що отримала пару кілограм образ і звинувачень в хайпі на захворюванні.

Російська зірка порно-сцени фільму Текст не стала мовчати і написала відповідь в Instagram.

"Вчора і сьогодні мені дуже багато друзів написали: "Ласкаво просимо в наш клуб". Я не знала, що стільки моїх друзів перехворіло COVID - 19 (багато з моторошною пневмонією, не дай Бог нікому!). Просто до слова про теорії змов, неіснуючої зарази, хайпі і "мене це не торкнеться" в коментарях. А ще великий % божевільних людей, які пишуть про мій проплачений пост. Ви реально можете в своїй голові уявити таку ситуацію?! "Здрастуйте, Христина! Давайте ви напишете, що захворіли, а ми Вам за це заплатимо. Нехай скасуються всі ваші зйомки, спектаклі, прем'єри, театр нах закриють. Сидіть мінімум 2 тижні під замком. Не бачте ребенка. А ще підведете тисячі людей, зате заробите."

відео дня

І я така "Так, звичайно! Карта прив'язана до номера! "Хлопців, вибачте, треба контракт відпрацювати, тому-носіть маски і рукавички. Використовуйте антисептики. І дотримуйтесь дистанцію. Бережіть себе!!",- попросила Асмус

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти